Co takhle být dravou šelmou? Zvířecí vzory jsou pořád IN!

Takovou stálicí všech módních období jsou rozhodně vzory napodobující zvířecí kůži. Těžko říct proč? Možná proto, že se nám prostě líbí? Nebo protože nás fascinuje krása zvířecí říše a někdo z nás by rád byl na nějaký ten okamžik jedovatým hadem nebo elegantní a dravou šelmou … ať už metaforicky nebo  reálně?  Každopádně všechny tyto vzory se jednou za čas na módních molech objeví. Někdo v nich vidí laciný kýč, někdo zase neutuchající eleganci. Ať už je to jak chce, jsou tady s námi :).
 

Proto se dnes společně podíváme do zvířecí říše. Vybrala jsem pro vás spoustu fotek, na kterých uvidíte jak tradiční, tak i trochu odvážnější pojetí zvířecích vzorů. Nabídka je poměrně široká, ale i přesto se v nail-artu nejčastěji objevují zvířata africké savany se svými mimikrami, stejně jako na těch zmíněných módních molech.  Klasika je prostě klasika.

Ačkoliv tyto zvířecí vzory vypadají velmi pracně, věřte, že ve většině případů to žádná věda není. Vzor hadí kůže zmáknete pomocí obvazu, který přeložíte přes nehet a přetřete žádaným lakem nebo za pomoci speciálních samolepek. Leoparda zase snadno vykouzlíte pomocí razítek a dozdobit ho můžete různobarevnými laky. Takže návod máme a hurá na inspiraci 🙂

Zdroj: Pinterest.com a fahv.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.