Deník kočky NANI: Rady a tipy pro krásné ruce i nehty!

Vícedílný speciál s názvem „Deník kočky NANI: Rady a tipy pro krásné ruce i nehty!“ bude rozdělen vždy na tři mini části, které vám dopomohou k snadnějšímu zkrášlování nehtů, stejně jako k efektivnější péči o ruce a pokožku. Máme tu první díl a při té příležitosti vám krátce povím, k čemu je dobrá sada BalbCare, poradím, jak se vyhnout zabarvení nehtové kůžičky při odlakování červeného či tmavého laku, a díky pěknému obrázkovému návodu vysvětlím, jak je možné vytvořit super písmenkový nail art, a to za pomoci obyčejných novin. Takže se máte se na co těšit!

Sada BalbCare: Šetřete čas, vyživujte ruce, připravte se na manikúru!

BalbCare manikúrní rukavice jsou skvělým pomocníkem pro unavené, namáhané ruce, které potřebujete co nejrychleji uvést do pořádku. Máte náročnou práci? Vaše ruce jsou často suché, nehtová kůžička praská a nehty se odštipují? Na dlouhé rozmazlování rukou nezbývá čas? Vím, že to zní jako ta nejohranější reklama, ale zkuste dát šanci BalbCare manikúrním rukavicím! Ušetří vám námahu i čas!

K čemu jsou vlastně dobré? Jejich kouzlo spočívá v tom, že jsou tyto speciální rukavice napuštěné vyživující emulzí, která nejen dodá živiny a vláhu vaší pokožce i nehtům, ale změkčí nehtovou kůžičku, takže ji při přípravě nehtů velmi lehce odstraníte. Navíc! Když po svléknutí rukavic jen lehce potřete nehty tampónkem namočeným v acetonu, aktivuje se jedinečný polymer, který funguje jako primer (zvyšuje přilnavost laků/gel laků/gelů)! Rázem jste připraveny pustit se do zdobení!
balbcare_01

balbcare_postup2_

V čem je to kouzlo? Emulze obsažena v rukavicích má bohaté složení – dodává nehtům kalcium, keratin, působí protizánětlivě, uklidňuje a léčí. Práce s rukavicemi je navíc i velmi jednoduchá. Pro vás to tedy znamená komplexní přípravu na modeláž či práci s (gel) lakem – pohodlně a bez zdržování!

Podívejte se na obrázkový návod, jak se sadou BalbCare pracovat. Kdysi jsem se tomuto tématu na svém blogu už věnovala!

Nail art za pomoci novin? Přesně tak!

Samozřejmě, že písmenka na nehtech můžete vyčarovat více způsoby, ovšem tento je velice jednoduchý a zároveň velmi efektní! No, jen posuďte samy!

Potřeby:

  • klasické noviny/denní tisk
  • alkohol (ideálně alespoň 40%, postačí ho jen pár kapek)
  • bílý (nebo i jiný světlý odstín) podkladový lak
  • vrchní krycí lak

newspaper

Tip na závěr: Už žádné šmouhy!

Znáte tu „pohromu“, kdy se konečně rozhodnete odlakovat si z nehtů váš rudý/tmavě zelený/modrý či jiný výrazný lak, a okolní kůžička kolem vašich nehtů poté celá “nasákne” barvu zmíněného odstínu? No, tak s tím je konec!

Celý fígl je až překvapivě jednoduchý! Stačí si jen namazat ruce (nehtům se vyhněte, jak jen to půjde) silnější vrstvou pleťového krému. Čím je mastnější, tím lépe, ale jinak na druhu nezáleží. Ruce nejen vyživujete, ale navíc na nich neulpí ani ta nejmenší barevná šmouha. Super, ne? 🙂

69135280_m69244880_m

 

Tak jak se vám první díl Deníku kočky NANI zamlouval? Je něco, co byste rády zjistily, něco, čemu by se kočka mohla příště věnovat? Napište nám na náš Facebook, co by nemělo chybět v příštím díle! Mějte se krásně a zkrášlujte své nehty do zbláznění!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.