Rozmazlete se blyštivou krásou: Objevte NeoNail Glittery Effect!

Zvedněte ruce ty z vás, které mají rády blyštivé, ale přesto vkusné a jemné zdobení. Koukám, že je vás opravdu hodně a jistě vám tedy udělá radost zpráva, že do našich skladů přibyla novinka ve formě glitrového prachu Glittery Effect značky NeoNail! Tento letní trhák se nám z polic vypařuje jako pára nad hrncem. Takže žádné otálení – zjistěte, jak jednotlivé druhy vypadají, inspirujte se, jak s nimi ozdobit své nehty a hurá na věc, než budou všechny vyprodány!

Občas si říkám, čte vůbec někdo tento blog? Pak jsem zahlédla dotaz jedné z našich fanynek na instagramu, která si úplně nevěděla rady s novým třpytkovým prachem. Na nic jsem nečekala a už jsem zkoušela Glittery Effect na vlastní nehty (a rovnou všechny tři druhy)! Mám radost, že se o blogu někdo zmínil. Alespoň na vlastní oči vidím, že sem nepíšu jen tak pro sebe, ale že se mé rady a nápady někomu opravdu hodí! Proto vás nezklamu a budu určitě psát dál! 🙂

procto

3x jiný efekt, 3x stejná spokojenost!

Na výběr máte tři různé barevné variace. Pod označením NO 01, NO 02 a NO 03 najdete třpytky s modrým nádechem (při použití spíše lehce do zelena), růžovým nádechem (při použití lehce do oranžova) a duhovým nádechem (mix barev).

Kdybyste dumaly, kterou z barevných variací si pořídit, tak pro vás mám dobrou zprávu. Výběrem se moc trápit nemusíte, jelikož každý z prachů se pěkně přizpůsobí barevnému podkladu, který jste zvolily. Nejlepší je odpovědět si na otázku: Používám spíš teplé nebo chladnější odstíny? Podle toho sáhněte po NO 01 nebo NO 02, a pokud rády dáváte od všeho trochu, je tu duhová možnost NO 03.


nehtz

NO 03 (růžovo-fialový podklad), NO 01 (lila podklad), NO 02 (červený podklad), NO 01 (žlutý podklad), NO 02 (modrý podklad)

Za velmi přijatelnou cenu získáte opravdu hodně parády. V menším kelímku se skrývá velká porce blyštivého prachu (průměr nádobky je 3,5 cm), takže doporučuji maximální opatrnost při manipulaci, ať vše neskončí na koberci. 😉

5550_1_w520_h5205550_2_w520_h5205550_3_w520_h520

Každý z těchto úžasných třpytivých prachů pořídíte už od 57 korun!

Jak správně pracovat s Glittery Effectem?

Je to jednoduché. Tak jako spousta druhově podobných kolegů se i tento třpytkový prach nanáší do výpotku od gelu nebo gel laku.

Aby na nehtech držel co nejlépe, nesmí se to s ním přehánět.  Přebytek je pak třeba oklepat a jemně oprášit velkým štětcem.
img_20170727_155300

Dokonalou fixaci nakonec zajistíte vrstvou lesklého topu. Pokud máte rády NeoNail, můžete použít Hard Top gel lak, ale nic vám nebrání sáhnout po jakémkoli jiném vrchním laku, který máte po ruce. 🙂

Celkový pocit z práce s NeoNail Glittery Effectem je fajn. Prach není příliš jemný (jak to u zdobicích prachů bývá), takže nebude poletovat všude kolem už při sebemenším „polechtání“ větrem. Při správné aplikaci vše drží, kde má, a výsledný vzhled je skvělý!


Už jste stihly NeoNail Glittery Effect vyzkoušet? Pochlubte se nám fotkou svých nehtů na našich facebookových stránkách! Ty nejpovedenější výtvory rádi zveřejníme! A samozřejmě nám také sdělte své pocity z této novinky. Líbí se vám? Která z barevných variací je nejlepší? Jak se vám s třpytkovým prachem pracuje?

Těšíme se na vaše názory. Užívejte druhou polovinu prázdnin a dopřejte svým nehtům pořádnou třpytivou obměnu stylu!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.