Jak prodloužit nehty?

Dlouhé nehty nemusí být nesplněný sen! Můžete jich docílit hned několika způsoby za pomocí různých materiálů nehtové kosmetiky NaniNails. Tak se na ně společně pojďme podívat!

typynehtu_cz


Tipy

Nehtové tipy jsou umělé nehty, se kterými hravě získáte co nejrychleji skvěle vypadající manikúru. Aplikace je opravdu snadná. Tip jednoduše lepidlem na nehty připevníte na váš přírodní nehet a zkrátíte pomocí gilotiny na délku, jaká vám nejvíce vyhovuje. Doporučuji si v rezervě nechat 1 mm, který pak polocí pilníku upravíte do požadovaného tvaru ve zvolené délce.

Vybírat můžete mezi několika druhy tipů. Tipy doporučujeme primárně pro práci se stavebním UV gelem. Gel lak by totiž špatně překryl přechod mezi přírodním nehtem a tipem a nemusel by jej “udržet”.


French Tipy

Dále můžete použít tzv. French tipy, se kterými bude vytvoření francouzské manikúry hračka. Pokud se děsíte uměle vypadajících nehtů, tak pro vás budou nejlepší volbou mléčné tipy. Jsou pružné, odolné a po modeláži je při pohledu zespodu nerozeznáte od vašich vlastních nehtů!

sni_mek_obrazovky_2023_02_14_v_7.56.59


Šablony na nehty

Pomocí šablon a modelovacího gelu nebo akrylu (i akrygelu) můžete vytvarovat nehet podle svých představ. Následně necháte vytvrdit nehet i se šablonkou v UV/LED  lampě a po vytažení ji opatrně odstraníte. Pak už stačí pilníkem doladit tvar nehtu a zbavit se nerovností a nedokonalostí.

Díky šablonkám můžete také o pár milimetrů prodloužit nehty pomocí gel laku. K prodloužení doporučujeme použít hustou bázi, jako je například Hard Base Complete Care 7v1, která je pro takovéto prodloužení ideální.


sni_mek_obrazovky_2023_02_14_v_8.16.59


Dual Forms

Jsou vhodné především pro aplikaci Polygelu a Polyakrylu. Díky Dual Forms dosáhnete krásně vymodelovaného C-oblouku ihned po vytvrzení v UV/LED lampě.

Pro snadné nanášení a roztírání doporučujeme také náš štětec s kovovou špachtlí. Dual forms můžete používat opakovaně –  do formy naneste rovnoměrné množství Polygelu či Polyakrylu, rozetřete pomocí Polyliquidu či Polyakryl liquidu, přiložte na nehet, odstraňte přebytečný materiál a nechte vytvrdit v UV/LED lampě. Následně formu opatrně odstraňte z nehtu a výsledný nehet zpilujte do požadovaného tvaru.

sni_mek_obrazovky_2023_02_14_v_8.26.38


Tak co na prodloužení nehtů říkáte? Připravila jsem pro vás jako shrnutí malý “tahák”, pokud byste s použitím jednotlivých produktů stále tápaly:

  • Umělé nalepovací tipy -> UV gel, Akrygel, Akryl
  • Papírové šablony -> Gel lak, UV gel, Akrygel, Akryl, Polygel, Polyakryl
  • Dual Forms -> Polygel, Polyakryl

newsleter_04_czko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.