Když jeden nehet nestačí: Propojený nail art!

Často jsem při toulkách za inspirací narazila na nádherné malované nehty. Nemluvím tu o jen tak kdejakém nail artu, ale o opravdu neuvěřitelných dílech, která nezvládne jen tak někdo. To kouzlo není totiž jen v samotné technice zdobení, ale i v tom, posunout se za hranice obyčejného myšlení. V dnešním článku totiž nehtařky neviděly nehty jen jako zakončení prstů, ale viděly plátno, na kterém se mohou umělecky vybít. A co vy? Troufly byste si na navazující nail art?

Pravdou je, že když člověk vidí, kolik se toho dá s nehty udělat a kolik to někdy musí dát práce, tak se mu snad ani do úpravy nehtů moc nechce. Už jen samotná modeláž potřebuje cvik a píli, než budou nehty opravdu jeden jako druhý. A i když modeláž není vaše parketa, o to víc musíte dbát, aby vaše přírodní nehty byly krásné, zdravé a upravené, než na ně půjdete s lakem nebo gel lakem. A proč se tedy přes všechnu tu práci nakonec do nějakého vychytaného nail artu pustíte? No, protože ten výsledek za to prostě stojí! 🙂

Už víte, jaký nail art zvolíte pro svoji další manikúru? Že by na jeden nehet trochu jiný odstín, než na ostatní a nějaký ten kamínek? Nebo možná oprášit razítkovací destičky a spojit je s nějakým úžasným leštícím pigmentem? S trochou vkusu a správnými barvami budete mít nehty jistě jako ze škatulky, o tom žádná. Co ale tentokrát nezdobit každý nehet zvlášť, a místo toho je nazdobit dohromady, jako by to byl jeden velký výkres?

Hotová umělecká díla mohou oživit manikúru té z vás, která se nebojí zkusit něco nevšedního. Jako u většiny nail artů, i tenhle má svoji lehčí a  těžší variantu. Začneme tou lehčí, kterou s trochou snahy zvládnete jako nic. Při zdobení stačí využít trochu vaší fantazie, vynalézavosti a správně odhadnout, na co si troufnout.

U těch nejednodušších motivů vám mohou pomoci i razítka nebo vodolepky. U trochu složitějších pak záleží víc na vaší zručnosti se zdobicím štětečkem nebo zdobicí sondou a akrylovými barvami. Nějaké to pírko nebo třeba stopy tlapek kočky, která se vám prošla po nehtech, to jsou jednoduché, pěkné motivy, které udělají víc parády, než byste řekly. 🙂

Že ta námaha, čas i cvik věnovaný práci s akrylovkami stojí za to, vás snad přesvědčí složitější varianta navazujícího nail artu. Přiznávám, sama bych si na to netroufla, ale rozhodně je to neuvěřitelná pastva pro oko. Jen ta představa mít něco takového na nehtech je naprosté blaho. A nutno dodat, že úplně stejné dvakrát nikdy mít nebudete, pokaždé to bude originál. O to úžasnější takové zdobení je.

Najednou jste zatoužily po podobných, že? Být něco takového na mých rukou, tak nejspíš pořád jen zasněně hledím do těch barvami zalitých lesů, hor, krajin a celý den se na nic pořádně nesoustředím. Pokud jde o přenesení známých obrazů významných malířů na vaši manikúru, tak to už je taková vychytávka, že byste si do muzea Louvre mohly jít stoupnout samy.

Pokud byste opravdu podobné chtěly, ale zatím nemáte možnost takové vytvořit, můžete třeba alespoň zkusit některou ze speciální edice vodolepek s navazujícími umělecky laděnými motivy. Není to už sice taková originalita, ale pořád velice slušné řešení.

A teď mě omluvte, vrátím se k těm krásným obrazům a krajinám dnešní galerie, protože ta jednoduše stojí za to. Vy mi mezi tím můžete na Facebook napsat, jestli se vám tato inspirace líbila stejně jako mě. Nakonec si ještě jednou neodpustím už výše zmíněnou otázku. Tak co? Troufly byste si na navazující nail art? 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.