Nalaďte se na jaro se zářivými UV gely NANI Moonlight Effect

Když jsem v pondělí ráno otevřela oči a zamžourala směrem k oknu, překvapilo mě, že venku je mnohem víc světla, než co si za poslední týdny vůbec pamatuju. Přesunula jsem svoje chladem a temnem vysílené tělo k oknu a po vytažení žaluzií jsem TO prostě cítila. Ozval se ve mě ten pradávný instinkt, který jednoznačně hlásal, že zima je nadobro pryč a já si můžu být setsakramentsky jistá, že už se nevrátí a konečně nastane pro mě to nejoblíbenější období v roce – jaro. Proto jsem pro vás (jarně naladěná) na tenhle týden vybrala téma vskutku jarní! Podíváme se totiž na zoubek krásným barevným UV gelům z řady NANI Moonlight Effect.
 

Tenhle týden jsem byla vážně jako vyměněná. Přítel o mně říká, že jsem jako medvěd. Jak začne být chladno, dny se krátí a nastává doba temna, zalezu do teplé nory a ven vylezu jenom když mě popadne hlad. Na větší aktivity se prostě nezmůžu, ale doufám, že v tomhle nejsem sama :). Za těch pár slunečných dnů jsem si už ale zvládla koupit jednodílné plavky na kondiční plavání a místo černých džín, které už nějaký ten týden sháním, jsem si při výletě do Olomouce pořídila ve výprodejovém stojanu H&M krásné korálově červené mini šaty s krajkou… Těm se prostě nedalo odolat, když měly tak krásnou a jasnou barvu, no ne? Na černé kalhoty se ještě na nějakou dobu vykašlu. Následující týdny budou patřit barvám!

I proto jsem se zase začala koukat po nějakých pěkných barvách i pro moje nehty a naprosto mě uchvátily barvy UV gelů z palety Moonlight Effect. Ty navíc obsahují asi tisíce malých třpytek, které krásně odráží denní světlo, takže jsou pro tyhle prosvícené dny ideální :). Jakou barvu myslíte, že jsem si z jejich palety oblíbila?

ColorGelMoonlightEffect

Nebudu lhát. Je mi vážně líto, že nemám aspoň patery ruce, abych stihla obnosit všechny odstíny, co se mi líbí:). Ale jestli mě už trochu znáte, znáte i mou úchylku na tyrkysovou a všechny její tóny. Takže u mě teď vyhrává odstín číslo 5 – krásná zelenkavá, kterou bych spíš přirovnala k mentolové barvě. Ta byla v kurzu někdy předminulý rok, kdy jsem měla pocit, že všude, kam jsem se hnula, ji hojně využívali. Mně se zpočátku moc nezdála, ale postupem času (nutno podotknout, že dost pozdě) si získala i mě a nyní má svoje místo na mých nehtech :). 

NANI UV gely Moonlight Effect jsou jednofázové a mají klasickou tak akorát hustou konzistenci. Při nanášení nikde nestékají a velmi dobře mi na nehtech drží. UV gel se mi neláme se a ani nijak nepraská, takže paráda :). Mně se s ním pracovalo velmi dobře, takže věřím, že pro vás to bude taky hračka.

Co se týče krytí, řadila bych tyhle gely k těm, u kterých jsem byla spokojená i s jednou vrstvou. Ale i u těch nejlépe kryjících UV gelů prostě dávám dvě vrstvy a nepřestanu s tím :). Vždycky pak ten výtvor vypadá líp, nemyslíte? Vzhled ovlivňuje samozřejmě i barva podkladu, takže i s tímhle musíte při aplikaci počítat. Zaujalo mě, že možná i díky třpytkám vypadal UV gel po setření výpotku nádherně leskle. Přejela jsem ho pak bezvýpotkovým leskem a přišlo mi, že jsem ten lesk samotného UV gelu malinko zabila, takže to dost možná příště zkusím klidně bez něj. To se mi u barevných UV gelů ještě nikdy nestalo a celkem bych si na to i zvykla :).

Abyste měly představu, jak jednotlivé odstíny vypadají mimo kelímek, mám pro vás už tradičně nafocený vzorník. Snad se díky němu nebudete nad výběrem jedné barvy rozhodovat asi půl hodiny … jako já :D.

Mimochodem, jestli máte pocit, že třpytky připomínající měsíční svit dopadající na hladinu rozvířeného rybníka nejsou nic pro vás, vyzkoušejte i řadu UV gelů Base One Pixel – v jeho paletě najdete podobně zářivé barvy, jen třpytky nejsou tolik výrazné :).

Tuším, že slunce ještě nějakou dobu na obloze vydrží, a proto by nebylo úplně od věci si příště dát nějakou pěknou jarní inspiraci pro vaše nehty. Tu energii musíme nějak přece rozumně využít, dokud ji máme :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.