NeoNail Galaxy Glitter: Jemný třpyt hvězd a temné odstíny noci v jednom gel laku!

Noční obloha nás fascinuje odjakživa. Není pak divu, že se o její dokonalé zachycení snažili malíři ve svých obrazech nebo básníci, opěvující krásu noci. Jenom škoda, že při dnešním stylu života si její temné barevné tóny a zářivé hvězdy nemůžeme jenom tak užít. Pak se mi ale nemůže nikdo divit, když jsem naprosto unesená z nové řady gel laků od NeoNail, které noční oblohu téměř suplují! A vy budete nadšení taky – rozklikněte si článek!14705067_851866904948863_2608960665431310336_n

Nová řada Galaxy Glitter dostala své jméno právem. Všechny odstíny mají kouzelné názvy po nebeských tělesech a souhvězdích. Najdete tu všechny možné tóny černé, modré, ale i fialové nebo zelené. Každou barvu navíc doplňuje jiný typ třpytek. V některých najdete jen jemné metalické odlesky, jiné gel laky zase obsahují mix drobných a větších třpytek různých barev. Je jenom na vás, pro jakou se rozhodnete. I když chápu, že jednoduché rozhodování to není :).

Značka NeoNail je pro mě nejenom zárukou krásných a originálních odstínů, ale hlavně kvality. Gel laky od tohoto výrobce mají přesně ty vlastnosti, které od gel laku potřebujete. Řada Galaxy Glitter perfektně kryje už po jedné vrstvě, což jsem vyzkoušela na bílém vzorníku a výsledek byl parádní! A i přestože jsou všechny odstíny hodně pigmentované, v lampě je vytvrdíte raz dva a nebudou se vám krabatit. Zacházení s nimi je proto jednoduché i pro začátečníka.

galaxy2

Gel laky Galaxy Glitter jsou s výpotkem, a proto si budou výborně rozumět i s UV gely. Kombinací se proto nebojte. Díky pigmentaci se nemusíte bát vzít do ruky zdobicí štěteček a použít některé z odstínů pro zajímavý nail-art! Já jsem měla k dispozici odstíny Orion a Andromeda. A druhý z nich byl ke zdobení obzvlášť fajn! Pokud ale chcete použít gel lak z řady Galaxy Glitter jako podklad pro další práci, určitě sáhněte po zdobení ve světlých nebo perleťových odstínech. Třeba s holografickými samolepkami si tyhle gel laky vyloženě notují!

Všechny odstíny jsou dost tmavé, a proto pokud hledáte perfektní čas, kdy tyhle barvičky využít, je pro vás podzimní a zimní období tou správnou volbou. Perfektně doplní večerní róbu, koktejlky nebo klidně kabát. A s rudou rtěnkou budete vypadat perfektně! Použít je můžete i jako doplněk jiných barev, obzvlášť hezky ladí k metalickým gel lakům nebo třeba gel lakům Cat Eye. A pokud stále tápete, nechejte se inspirovat naší fotogalerií.

Dejte mi vědět do komentářů, který z odstínů je právě tím vaším favoritem! 🙂

Zdroj: NeoNail Poland

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.