Deník kočky NANI: 2 tipy a 1 návod na rychlé a efektní domácí zdobení!

Na řadě je druhý díl Deníku kočky NANI! Těšíte se? Měly byste! Tak schválně: kolik způsobů na urychlení schnutí klasického laku znáte? A co nějaké vychytávky? A víte, jak si doma vyrobit vlastní zdobicí sondu? Já vím vše a ráda se o to s vámi podělím!

Posvítíme si tedy (klidně i UV lampou) na rady a fígle z oblasti každodenního zdobení. Navíc, jak už jste zvyklé, ani tentokrát nebude chybět super návod na nail art – tentokrát s transferní fólií! Je populární a navíc vypadá naprosto úžasně – stejně jako já – kočka NANI! Pohodlně se usaďte a užijte si dnešní článek plný inspirace a super rad!

Zdobicí sonda snadno a rychle!

Hned zkraje tu pro vás mám obrázkový návod na šikovnou podomácku vyrobenou zdobicí sondu. Pokud se tvorbou nehtů živíte, rozhodně nedoporučuji takovýto vynález ukazovat svým zákaznicím. Asi by to moc dobrý dojem nevzbudilo. 😉

Ovšem, pokud jste začátečnice a postačí vám provizorní pomůcka na občasné puntíky nebo jednoduché kytičky, klidně tuto domácí zdobičku vyzkoušejte. Je to velmi jednoduché!
tip

Potřeby: Pinetka s oblým koncem NEBO tužka s gumou na konci + špendlík

Postup: U tužky a špendlíku je to celkem jasné, ale co ta pinetka? Pokud vám nebude chybět do vlasů, prostě jen její „nožky“ roztáhněte natolik, aby tvořily pravý úhel a hurá zdobit jedním či druhým koncem. 🙂

Maximální efekt – minimum práce!

Rády byste na rukou měly nevšední a profesionálně vypadající nail art, ale se složitými postupy a zdobením nejste kamarádky? Zkuste transferní fólii! Na celý nail art potřebujete jen speciální lepidlo, kousek zmíněné fólie libovolného vzhledu, a můžete řádit!
transfer_folie_n_vod

Jak postupovat krok za krokem už jsem kdysi popisovala i v jednom ze svých starších článků, takže pokud se vám takovýto nail art líbí, neváhejte mrknout, jak na to. V článku navíc najdete další galerii s hromadou inspirace pro případ, že by vám ta výše nestačila.

Líbí se vám použití zdobicí fólie v nail artu? Pak by se vám mohl líbit i článek „Střepy přinášejí štěstí. Mějte ho vždy dostatek!“ a „Foil gely vykouzlí z vašich nehtů klenot! Zjistěte jak na to.

7 rad a tipů pro rychle suchý lak

20248381_1417378018297549_127242864179411731_o

Poznáváte se v obrázku? Já tedy ano! Jeden se tak snaží, aby nehty byly tipťop, ale (pokud zrovna nepracujete s gely, gel laky nebo akrylem) to čekání, než lak uschne, je vždy, no… nekonečné! 

Pojďme si shrnout 7 způsobů, jak je možné celý proces méně či více urychlit.

Vezměme to popořadě, můžete:

  1. Foukat na prsty.
  2. Rychle mávat rukama ze strany na stranu.
  3. Rychle mávat rukama ze strany na stranu a foukat přitom na prsty.
  4. Rychle mávat rukama ze strany na stranu, foukat při tom na prsty a stát před větrákem.
  5. Velmi rychle mávat rukama ze strany na stranu, zuřivě foukat na prsty a stát před velmi výkonným větrákem.

A teď už dost žertování! 🙂

Zkusily jste někdy vysoušeč laku ve spreji? Jde o malou lahvičku, která přichází na řadu, pokud máte silnější vrstvy laku a jejich schnutí by trvalo až příliš dlouho. Není nic jednoduššího, než počkat přibližně 1-2 minuty, sprej na nehty nastříkat (pokud byste urychlovač schnutí aplikovaly ihned po nanesení laku, mohly by se tekutiny míchat nebo rozpíjet a to nechceme) a za dvě minuty máte po starostech.

Po aplikaci spreje bude lak nejen suchý, ale bude i odolnější vůči poškození a zvýší se i samotný lesk manikúry. Vřele doporučuji, pokud máte nenechavé ruce. Vyplatí se to! Jako malá třešnička celého zdobení vás potěší, že sprej velmi příjemně voní.


Také si můžete pořídit sušičku laku na nehty. Jde o fajnový způsob, jak se vyhnout nekonečnému foukání a mávání rukou. Sušičku je třeba pouze zapojit do elektřiny a nalakované nehty do ní vložit. Poté můžete v klidu sledovat například oblíbený seriál a nechat přístroj konat svoji práci. Čas schnutí laku se primárně odvíjí od hustoty vrstev, ale obvykle se zkrátí až na polovinu. Jde také o velmi pohodlný a jednoduchý způsob, jak nechat lak zatvrdnout.

No a to je z druhého dílu vše. Myslím, že už těch informací bylo až až. Snad vám alespoň některá z rad přišla vhod a domácí zdobení díky ní budete mít jednodušší a rychlejší, než kdy dřív. Jestli samy máte nějaký osvědčený zdobicí tip či postup, nebojte se o něj podělit i s ostatními na našem Facebooku! Klidně rovnou do komentářů pod článek. Hodně štěstí s vaším dalším nail artem! 🙂

 

Zdroj obrázků: pinterest.com

Návod: thedailyvarnish.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.