Nová kolekce gel laků Nikol Štíbrové!

Jak by asi vypadala kolekce gel laků, kterou by navrhovala samotná Nikol Štíbrová? Nyní máte jedinečnou příležitost to zjistit!

Je to tady! Představujeme vám zbrusu novou kolekci gel laků z řady Professional! Spojili jsme síly s jednou z největších českých infuencerek a vytvořili pro vás limitovanou kolekci gel laků Professional by Nikol Štíbrová

 


Nikol pro vás vybrala šest krásných barviček v podzimních tónech, tak si je pojďme představit! Nejsvětlejší je odstín s originálním názvem
Kuře na paprice. Mimochodem všechny názvy k barvičkám vymyslela sama Nikol, a že byla sakra kreativní! Ale zpět ke kuřeti – jedná se o krásnou, jemně broskvovou nude barvičku, která perfektně kryje a hodí se naprosto ke každé příležitosti. 

Dalším z tělových odstínu je Nude v Brně (pozn. red. čtěte jako ňůd). Je to nádherná, zaprášená, růžová barvička se studeným podtónem. Takovou ve svém portfoliu ještě nemáme, takže děkujeme Nikol, že ji vybrala, je zkrátka dokonalá! Do třetice vybrala tělovou barvičku s názvem Expreso Mačáto, která má doslova světle kávový odstín.

Opusťme ale tělové odstíny a pojďte se se mnou kouknout na ty výraznější. V kolekci najdete barvičku s názvem Primitivo, což je nádherný vínový odstín, který je pro podzimní manikúru jako stvořený. Dále vybrala velmi výrazný růžový odstín s příhodným názvem Du za tebou vole (skalní fanoušci Nikol budou jistě vědět, oč kráčí)! 

A jako poslední tu máme odstín Prďochy, který je ve velmi zajímavé barvičce. Pokud si představíte směs hnědého, vínového a burgundy odstínu, dostanete právě Prďochy které jsou mimochodem na podzim také super volba! 

tipy_oprava


Limitovaná Edice

Celá kolekce by Nikol Štíbrová je limitovaná, takže v našem sortimentu nezůstane natrvalo. Vy si ji ale můžete zakoupit klasicky samostatně nebo v originálním dárkovém balení, které může posloužit jako luxusní sběratelský kousek nebo klidně vánoční dárek – protože co si budem, Vánoce se nekontrolovatelně blíží! 
foto_2

Kdo je vlastně Nikol? 

Nikol Leitgeb, která je známější spíše pod svým rodným příjmením Štíbrová, je česká herečka, bavička i zpěvačka. Můžete si ji pamatovat například ze seriálů Pojišťovna štěstí či Vyprávěj, nyní je členkou populárního tria 3v1. V roce 2017 získala ocenění Czech Blog Awards za Instagram roku. 
foto_1
newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.