Ozdobte své nehty perleťovým leskem! Jak na to?

Se zalešťovacími pigmenty se poslední dobou roztrhal pytel. Ale zalešťování nekončí jenom u chromatického efektu. Společně se dnes podíváme na zoubek dalším z řady zalešťovacích pigmentů, které z vašich nehtů vykouzlí ledové království nebo rovnou zlatý chrám! … Dobrá, dobrá, nebudu přehánět. Ale perleťový lesk máme všichni rádi, ne? Tak rychle otevřete článek a podívejte se, jak na něj! 🙂
 

Perleťový lesk vašim nehtům dodá nový pigment s názvem Pearl Effect . Když jsem kalíšky tohoto pigmentu viděla poprvé, tak jsem si vůbec nedokázala představit, jaký efekt by mohly vytvořit. Strašně jsem se těšila, až je vyzkouším, protože zalešťování já miluju! Ten pocit, kdy vezmete do ruky aplikátor, ponoříte ho do prášku a začnete nanášet na nehet, je totiž strašně uspokojující :).


Řada pigmentů Pearl Effect má prozatím 6 odstínů. S pigmenty se zachází stejně, jako s chromovým pigmentem, o kterém jsem psala už v článku Pravda o chromových nehtech. Ve zkratce – použijte podklad, na jaký máte zrovna náladu. Před tím, než budete chtít nanést pigment, je třeba nehet přetřít bezvýpotkovou vrstvou Chromatic Finish  a nechat vytvrdit. Malý tip – pokud pigment aplikujete na UV gel, můžete použít i na jakýkoliv bezvýpotkový lesk. Pokud ale používáte na všechny vrstvy gel lak, určitě použijte Chromatic Finish – je pružnější a váš nehet tolik nezatíží. Do této vrstvy pigment zaleštíte pomocí aplikátorů.
Pak už stačí jen zaleštěný pigment opět přetřít Chromatic Finishem nebo leskem a máte hotovo :).
 

A co můžete od pigmentů Pearl Effect čekat? To vlastně říct úplně přesně nedokážu. Protože hodně záleží na tom, jaký podklad pod pigment zvolíte. Proto vám nabídnu alespoň malé srovnání. Na obrázcích tak můžete vidět, jak vypadá pigment na bílém podkladu a jak na sytě fialovém. Pro vaši informaci jde o gel lak z řady Amazing Line, odstín Neon Violet č. 58 :).

Pearl effect pigmenty

Zleva: Pigmenty Silver, Nickel, Gold, Copper, Purple a Blue.

Z fotek jsem ale trochu nešťastná. Venku už je několik dnů pošmourné počasí, takže jsem musela pigmenty fotit na umělém bílém světle. Hodně dlouho jsem navíc fotku ladila tak, aby barvy odpovídaly realitě, ale snad se nakonec povedlo. Na denním světle ale efekt ještě mnohem víc vynikne, to vám slibuji! 🙂

Stříbrný pigment Pearl Effect Silver 01 ale z celé řady trochu vyčnívá. Je totiž tvořen malinkatými šupinkami, které jsou snad i lehčí než vzduch a na všech površích vypadá nádherně! Zajistí nehtu dokonce zrcadlový efekt, ale netvoří jednolitou vrstvu jako jiné chromatické pigmenty – spíš se tváří jako glitter a tím je výjimečný. Určitě jej vyzkoušejte!

Pigment navíc nemusíte nanášet jenom na celé nehty. Můžete si s aplikací pohrát a třeba vytvořit zajímavou francouzskou manikúru. Odstíny 6 a 7 jsou k tomu podle mě úplně stvořené!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.