Vodolepky – zdobící technika nehtů pro každého

Nedávno jste si tu mohly přečíst, jak snadné je ozdobit si nehty pomocí celonehtových samolepek. Jak už jsem se zmínila, pro nás méně umělecky nadané je to dokonalá spása a můžeme děkovat Bohu (nebo teda spíš výrobcům :)), že takových metod zdobení není málo. Proto vám dnes představím další z nich – Vodolepky! Né, není to nějaký druh vodního hmyzu :). A jejich aplikaci hravě zvládnete. Podívejte se, jak na to 🙂
 

Zvlášť v našich končinách by žádné šikovné ženě nebo dívce neměla aplikace vodolepek dělat potíže. Vždyť se to učíme už odmalička při zdobení velikonočních vajíček :). Přesto se ale může najít někdo, kdo při tomto postupu bude tápat. Takže jak na to?

vodolepky

Z karty se vzory si stačí vystřihnout žádaný motiv, ten ponořit na deset dvacet vteřin do mističky s vodou a obtisk vytáhnout. Z vodolepky odstraníte podkladový papír, který nám díky vodě jde snadno sloupnout a obtisk si přiložíte na nehet. Tam už stačí nanesený obrázek osušit a zafixovat bezbarvým lakem nebo gelem s leskem.

S takovými vymoženostmi se už může stát umělkyní nejspíš každá z nás. Díky popularitě těchto výrobků si navíc můžete vodolepky vybrat ve spoustě variant. Právě v tomto období se vám budou nejvíc hodit vánoční vodolepky s krásnými vzory mašliček nebo sněhových vloček, které to u mě na celé čáře vedou. Mimo sezónu si ale samozřejmě můžete vybrat z mnoha dalších motivů, které pro vás NaniNails.cz neustále doplňuje.

Vodolepky jsou taky adekvátní a cenově velmi příjemnou náhradou za razítka, která ne úplně každému vyhovují nebo s nimi stále zápasí. S razítky se seznámíme zase v dalším článku, který pro vás připravuji a kde se třeba dozvíte, proč vám to s nimi pořád nějak nejde :). Pokud jste už ale hodily flintu do žita a s razítky končíte, rozhodně doporučuju vyzkoušet vodolepky – třeba vám spraví náladu a dodají další chuť do práce 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.