9 skvělých tipů, jak si ozdobit nehty do školy … a ostatní nechat závidět :)

Jak se vám, milé slečny, líbily první dny školy? Nebo teprve napjatě očekáváte nový semestr? Tak jako tak, první dny většinou bývají nuda, to všichni známe. Spousty úvodních hodin, ve kterých učitelka čte osnovu na nový rok, nutí vás dělat si okraje u všech existujících sešitů, vyjmenovávají učebnice, které si máte pořídit … Abych vám tyhle první dny zpříjemnila, našla jsem pro vás 9 kreativních nápadů, jak si vyzdobit nehty do školy (a nechat ostatní kolem jen tiše závidět) :)!
 

V galerii najdete jak jednoduché tipy pro začátečníky, tak i něco složitějšího pro ty z vás, kdo už mají ruce trochu šikovnější. No a nejjednodušší je třeba zajít ke své nehtařce, obrázek jí plácnout na stůl a říct „Tohle přesně chci“ … a máte to bez práce :D.

Inspiraci jsem pro vás sesbírala z celého světa, takže je jasné, že místo amerického A+ si na nehet můžete namalovat klidně jedničku – třikrát podtrženou a s hvězdičkou 🙂 Tak čím příští dny ohromíte své spolužačky – a dost možná i spolužáky a učitelky – vy? 🙂

Zdroj: Pinterest.comcallinamarie.buzznet.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.