Barevná typologie: Najděte svůj ideální odstín gel laku!

Přejete si najít svůj ideální odstín gel laku či gelu, který se k vám bude dokonale hodit a zajistí vám tak dokonalou manikúru? Zaměřte se na barevnou typologii své pleti a už nikdy neudělejte krok vedle!

A jak nejsnadněji najít svůj ideální odstín? V první řadě je třeba znát svůj podtón pleti, který můžete určit třeba pomocí vašeho make-upu. Pokud vám sedí make-up s růžovým podtónem, jste studený typ, pokud se žlutým, máte teplý podtón pleti. Pleť pak můžeme dělit do čtyř kategorií, tzv. jarní, letní, podzimní a zimní typ. Jarnímu a podzimnímu typu budou sedět více teplé barvy, kdežto u letního a zimního ty studené. Pojďte si se mnou projít jednotlivé typy pleti – dozvíte se, jak je poznat a jaké barvičky se k nim hodí.

barvy


JARNÍ TYP

Ženy s jarním typem pleti většinou mívají modré či šedé oči, zřídkakdy se však mohou mít i tmavě oříškové oči. Jejich pleť má broskvový nádech a vlasy mohou být blonďaté i světle hnědé, ale vždy se zlatavým nádechem.

A jaké odstíny se k jarnímu typu hodí? Zapomeňte na černé a velmi tmavé barvy, pro jarní typ se budou dokonale hodit světlé (veselé) barvičky, které podtrhnou vaši krásu. Nemusíte se bát sáhnout po pastelových barvičkách, jako je broskvová, mintová, korálová, lososová žlutá nebo také bledě modrá. K jarnímu typu se skvěle hodí také zlatá.

a_jaro

Výběr gel laků kočky NANI: Peach Sorbet, Plum Cream, Pistachio Donut, Vanilla Pudding, Gummy Bear


LETNÍ TYP

Ženy letního typu mají velmi studený, až namodralý podtón pleti. Barva očí je pak tmavě modrá, modrozelená i tmavě hnědá. Vlasy mají blond nebo hnědou popelavou barvu.

Pokud jste se v tomto typu pleti našla, můžeme vám doporučit pastelové barvičky v podání světle modré barvy, dále můžete sáhnout po fialových či zelenkavých odstínech nebo po červené barvičce se studeným (namodralým) podtónem. Vyvarujte se sytým a výrazným odstínům.

a_leto

Výběr kočky NANI: Polar Mints, Blueberry Pie, Blackberry Icing, Green Lagoon, Summer Rain, Burning Love, Sexy Lady


PODZIMNÍ TYP

Pokožka u podzimního typu má zejména teplý, zlatobéžový podtón. Barva očí může být jakákoliv, ale vždy bude velmi výrazná. Pro podzimní typ jsou typické zrzavé či hnědé vlasy.

Tomuto typu budou nejvíce slušet teplé zemité tóny. Do vaší sbírky tedy doporučujeme zařadit cihlově červený odstín, khaki barvičku, ale i odstíny jako jsou petrolejová, hořčicová, oranžová či červeno-hnědá.

a_podzim

Výběr kočky NANI: Cadmium Red, Femme Fatale, Emerald Green, Cadet Chic Style, Green Camouflage, Hopeful, Spanish Orange


ZIMNÍ TYP

Zimní typ poznáte podle porcelánové pleti s namodralým podtónem. Vlasy bývají velmi tmavé, až černé a oči naopak modré či šedé. Jedná se tedy o nejvíce kontrastní typ pleti.

Dámy s tímto typem pleti si mohou dovolit barvičky jako je bílá, černá, antracitová, tmavě modrá i červená.

a_zima

Výběr kočky NANI: Snowflake, Dream Winter Night, Deep Water, Queen of Blue, Old Love, Carmine Treasure

newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.