Efektní nail-art během chvilky – Samolepky Stick&Go

Každá z nás by chtěla umět vytvořit nehty jako od profesionálů. Umět správně nanést všechny vrstvy, krásně nehty vyleštit a doplnit je nějakým překrásným zdobením, nad kterým by se každému zastavil dech. To je prostě bez debat. Ale co když všechno už jakž-takž zvládáte ale když vezmete do rukou štětec a začnete něco kreativního tvořit, je to malá hrůza? Jestli patříte k těm, co měly z výtvarky na škole ne úplně nejlepší pocity – ostatně jako třeba já, tak rozhodně zbystřete. Dnes si totiž představíme samolepky Stick&Go. 
 

 

Ale nemyslete si – tyhle samolepky nejsou jenom zástěrka pro ty, co skrývají svůj umělecký antitalent :). Samolepky na nehty totiž dokážou vytvořit na nehtech efekty, kterými gel ani jiné zdobení prostě nenahradíte. Na NaniNails.cz jich najdete celou řadu a všechny dodají vašim nehtům skvělý metalický efekt a lesk.

Se samolepkami na nehty toho ani nemůžete moc pokazit, stačí se dobře držet postupu při jejich aplikaci a hezké nehty vám vydrží na gelovkách a akrylech i několik týdnů. Můžete je navíc nalepit i na nehty přírodní! 🙂 Jak tedy probíhá taková aplikace?

Před jejich lepením je třeba připravit nehty jako při klasické modeláži – takže odstranit kůžičku a nehet jemnějším pilníkem zmatnit. Nejdůležitější je nehet poté očistit od prachu a setřít primerem, aby potom všechno správně přilnulo a vydrželo na svém místě.

Potom už přichází na řadu samotné samolepky Stick&Go. V balení najdete 16 samolepek v osmi různých velikostech (tedy vždy pár od každé velikosti). Pohledejte, která z velikostí bude sedět na váš nehet a připravte ji k nalepení.

Je nutné ji trochu nahřát – ale pozor, né moc :). Nejvíc se osvědčilo nahřívání pod lampou na stole, takže ne, že vás napadne samolepky nahřívat třeba nad plamenem svíčky – to byste splakaly nad výdělkem :). Stačí jenom malá chvilka, aby se lepidlo na samolepce trochu uvolnilo a se samolepkou se vám potom bude mnohem lépe manipulovat. Tu hned potom nalepte na připravený nehet a pomerančovým dřívkem ji vyhlaďte do stran, aby pod ní nezůstaly žádné nechtěné vzduchové bublinky.

Pokud vám i přes správný výběr velikosti bude samolepka někde přebývat, prostě ji ustřihněte a nehet zpilujte. Potom už stačí nanést jakýkoliv top-coat, kterým celé dílo zapečetíte. A když vše provedete správně, budou vám samolepky dobře držet i při náročnějších činnostech.

Už jste samolepky na nehty vyzkoušely? Pokud ano, podělte se s námi o své zkušenosti buď v komentářích a nebo na našem Facebooku! 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.