Jak vyzrát na babyboomer?

Už jste slyšely o tomhle trendu? Pokud se jenom trochu zabýváte nehtovou modeláží, určitě vám není neznámý a už jste se s ním buď v salonu nebo na internetu setkaly. Proč se mu tak ale říká? Co mají tyhle přirozené a romantické nehty společného s populační explozí? Návod na jejich tvorbu a odpověď na moji otázku najdete v článku! 🙂

Ačkoliv babyboomer zní jako něco, co by měly chtít čerstvé maminky, opak je pravdou. Babyboomer je reakcí na stárnoucí populaci stejnojmenné generace, která se rodila v poválečném období. Tyto dámy mají stále potřebu vypadat upraveně a zároveň jít s dobou. Nechtějí už žádnou divočinu, chtějí mít jednoduše hezké nehty. To všechno babyboomer splňuje a je poptávaný nejenom od starších zákaznic, ale je čím dál populárnější i u ostatních klientek. Jak tedy na něj?

Návodů je na internetu spousta, ale mně nejvíc zaujal videonávod od moc šikovné české nehtařky, paní Velíškové. Líbí se mi, že celý postup je o moc jednodušší, než ty, na které jsem narazila v jiných videích a zvládne ho i začátečník. Stačí mít pár maličkostí a výsledek je zaručený :).

A co k takové práci potřebujete?
Vybrala jsem pro vás produkty z našeho e-shopu, které jsou pro babyboomer jako dělané:

A můžete začít! 🙂
 

 

Zdroj: YouTube

A jak babyboomer dozdobit, aby to nebyla až taková nuda? Mrkněte se do galerie!

 Zdroj: Pinterest a Nails.de

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.