Holografické třpytky v hustém gelu – UV gely Crisp Line

Už jsem se tady na blogu dávno zmiňovala o své obsesi k věcem, co se třpytí. Je těžké s tím žít, ale těší mě vědomí, že nejsem jediná, kdo tím trpí :). Pro všechny z vás, které prahnou po třpytkách všeho druhu, jsem dnes připravila recenzi na UV gel, který vás přímo nadchne. Chcete třpytky? V UV gelech Crisp Line jich je tolik, že se vám z toho začnou dělat mžitky před očima! 🙂 Tyto UV gely totiž hlavně oceníte jako super doplněk k jiným barevným gelům.
 

UV gely Crisp Line najdete na e-shopu NaniNails v šesti základních odstínech. V každém kalíšku najdete průhledný UV gel se spoustou glitrů a holografických třpytek, a to buď v růžové, fialové, modré, zelené, bílé nebo zlaté barvě. Všechny se na první pohled lesknou už v kelímku, takže co od nich čekat po nanesení?

UV gely Crisp Line jsou už od prvního okamžiku. kdy do nich zaboříte štětec, dost husté. To je v tuto chvíli potřeba, protože jenom díky takové hustotě se vám podaří nabrat na štětec dostatečné množství velkých třpytek a přenést je na nehet. Nestane se vám tak, že ačkoliv gel vypadá slibně v kalíšku, na nehet se vám dostane jenom nepatrné množství glitrů a tím pádem nanášet víc vrstev. S Crisp Line UV gely stačí jedna vrstva gelu na to, aby byl nehet rovnoměrně pokrytý a vy tak získaly hezké třpytivé nehty.

Na fotografiích, které jsem pro vás pořídila ze vzorníku, jde dobře vidět, že jednotlivé glitry se od sebe velikostně docela liší, takže výsledné zdobení vypadá docela hravě :). K tomu připočítejte i holografické třpytky, které foťákem prostě dobře nezachytíte. Ty dělají v UV gelu tu největší parádu, protože když jsem na začátku psala, že budete mít mžitky před očima, zase tolik jsem nepřeháněla :). Holografický materiál zajistí, že od výsledného zdoben se světlo nebude nikdy odrážet stejně a vás pohled na takové nehty jenom tak neomrzí.

IMG_20141113_095535

Při aplikaci Crisp Line UV gelů je nutné setřít z gelu výpotek a pokud chcete dosáhnout nejhezčího efektu, rozhodně nezapomeňte celý výtvor přetřít finnish vrstvou. Tak dosáhnete dokonalého lesku a nehty vám mnohem déle vydrží.
Takže? Jaké jsou vaše dojmy? Pokud máte už Crisp Line gely doma v poličce, určitě se pochlubte tím, co jste s nimi vytvořily! 🙂
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.