Jakou sadu výrobků si pořídit, když začínám s gelovými nehty?

Chcete začít s gelovými nehty a nevíte kde? Viděly jste už spousty návodů, chystáte se na školení, ale pořád si nevíte rady, co všechno budete k modeláži potřebovat a děsíte se okamžiku, kdy zjistíte, že vám vlastně ještě něco chybí? Nemusíte zbytečně panikařit, protože dnes si představíme řadu těch nejzákladnějších výrobků, které se vám budou hodit a se kterými je radost začínat. A to od kvalitní UV lampy až po buničinu, všechno pěkně v jedné sadě!

E-shop Naninails.cz totiž myslí i na ty z vás, které se teprve rozhodují, zda s gelovými nehty vůbec začít. Proto připravil kompletní sadu výrobků, která obsahuje vše potřebné pro kompletní modeláž gelových nehtů. A že těch výrobků není málo :). Takže co budeme všechno potřebovat?

První, co vás nejspíš napadne – a je to správně, je UV lampa a UV gely. UV lampa v této sadě samozřejmě nechybí a vše obstará bílá čtyřzářivková lampa s časovačem na 120 vteřin, ve které můžete díky vestavěné podložce vytvrzovat nejenom gel na prstech u rukou, ale snadno zvládnete i pedikúru.

_MG_6709_zmenseno

LAMP36KWAWHITE04

UV gelů v sadě najdete hned několik, dva z nich pochází z řady Standard Line, na které jsme tu měli recenzi minule. Ty jsou ve dvou odstínech – jeden čírý, který vám pomůže s modeláží a jeden bílý, který využijete při francouzské manikúře. Nakonec nesmí chybět ani finnish UV gel v 15 ml kalíšku. Celý vzhled snadno doladíte pomocí barevných glitrů, kterých je v sadě rovnou 12 různých barev, takže se vaší představivosti meze nekladou a dobře vám poslouží i později, když budete experimentovat s dalšími barvičkami UV gelů.
Pokud se navíc chystáte využít při modeláži i své umělecké nadání, oceníte i speciální štětce o velikosti 4 a 6, které vám při nail-artu pomůžou k profeionálnímu výsledku.

standard_line_extra_white_5ml

Pří úvodní přípravě nehtu vás potěší velká zásoba malých pomocníků, kteří v sadě naprosto nesmí chybět. Jenom díky nim se vám podaří nehet připravit tak, aby vám gelovky co nejdéle vydržely. Práce začíná správným pilováním, a proto v sadě najdete 9 pilníků různé hrubosti a k tomu jeden brusný blok. Před další prací je důležité upravit i kůžičku kolem nehtu pomocí klasických pomerančových dřívek.Sada na gelové nehty jich obsahuje rovnou deset a pomůžou vám třeba i při manipulaci s malými ozdobami.

sada_m_2_zmenseno

V celé sadě na gelové nehty nechybí ani spousty tipů všech velikostí. Na výběr budete mít tipy průhledné i mléčné (v každém balení najdete 100 kusů), které vás díky zvýšené ohebnosti nezradí ani při méně ohleduplném zacházení. K nim v sadě samozřejmě najdete i dvě balení rychleschnoucího lepidla.

Při modeláži gelových nehtů nesmíme zapomínat ani na tekutiny. Pro odmašťení nehtu před nanesením UV gelu sada obsahuje i 11 ml lahvičku Primeru a při stírání výpotku oceníte balení Cleaneru o objemu 100 ml. K tomu nezbytně patří i buničina, na kterou při pořizování celkové výbavy snadno zapomenete. Proto jsme do sady přidali rovnou 500 ks :).

A na co nesmíte rozhodně zapomenout? No? … Přece na výživu! Aby vám nehtíky vydržely dlouho krásné, dobře rostly a kůžička byla správně ošetřena, je v balení kvalitní výživa s vůní pomeranče, která zabrání třepení nehtů a zároveň působí proti jeho vysoušení. To si vaše nehty po náročné práci rozhodně zaslouží :).

Celou sadu na gelové nehty najdete už dnes na e-shopu NaniNails. Pokud se rozhodujete, kdy s modeláží začít, před Vánocemi je určitě dobrá doba, kdy o takové sadě říct třeba partnerovi nebo rodičům … Oni budou mít skvělý dárek a vy dostanete přesně to, co si přejete :). Proto jsme pro vás nachystali super akci: Tuto sadu – a to včetně UV lampy! – pořídíte ode dneška jenom za 799 Kč. Zmařené začátečnické pokusy tak aspoň nebudou vaši peněženku tolik bolet :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.