Stavební UV gel NANI – základní kámen pro snadnou modeláž nehtů

Základním kamenem gelových nehtů je správný výběr stavebního gelu. Možná, že si zrovna procházíte tou malou hrůzou, kdy už jste vyzkoušely kvanta různých modelovacích gelů v milionech jemně se lišících odstínech, ale pořád jste nenašly ten, který by vám vyhovoval. Protože co si budeme povídat – správný stavební UV gel musí splňovat tolik kritérií, že jeho výběr se prostě nesmí uspěchat. Proto jsem se inspirovala přímo vámi, našimi zákaznicemi, a vybrala pro dnešní recenzi stavební gel, který je vyzkoušený a oblíbený stovkami z vás.
 

Spousta z vás totiž vsadila na NANI UV gel Standard Line, který se prodává hned v několika velikostech. Pořídit si tak můžete balení 5 ml, 15 ml, 30 ml a dokonce 50 ml (to když už se bez něj opravdu neobejdete 🙂 ).  Víc toho už navíc ani nepotřebujete, protože tyto UV gely jsou jednofázové – vystačíte si s ním na všechny kroky při modelaci nehtu.

Ty vybíravější z vás potěší, že NaniNails prodává tyto gely ve třech odstínech. Základním odstínem je Clear, který je jednoduše bezbarvý. Zvládne zakrýt všechny nedostatky na nehtu a přitom vypadá velmi přirozeně. Pokud vám ale bezbarvý gel nesedne, můžete vyzkoušet další z odstínů. Tím je buď Clear Pink, který lehce narůžovělý (na nehtu průhledný) a jeho odstín působí teplým dojmem, nebo pokud preferujete chladnější odstín nehtu, vyzkoušejte jeho protipól –  Clear Blue. Opět se jedná o průhledný gel, který ale působí chladným dojmem.

Přesuňme se teď k tomu nejdůležitějšímu, co nás na stavebních gelech zajímá. Jak se tedy s UV gely NANI Standard Line pracuje? To je právě důvod, proč jsou tolik oblíbené – práce s nimi je snadná a rychlá. Gely jsou středně husté a tak se nikam neroztečou a dobře se roztírají. Modeláž vám výrazně usnadní hlavně samovyrovnávací schopnost těchto gelů, díky které vás výsledek vaší práce určitě potěší :). Pokud tedy začínáte s nehtovou modeláží a hledáte ideální stavební gel, se kterým se vám bude snadno pracovat, rozhodně doporučuji začít s těmito gely. Při práci s nimi si budete víc věřit a neúspěchy vás neodradí od tréninku, který je pro dokonalé nehty tím nejdůležitějším :).

Nakonec je třeba říct, že stavební UV gely NANI jsou vhodné jak pro modeláž na tipy, tak na šablonky. Jedná se o profesionální výrobek, který je po vytvrzení v UV lampě pevný a pružný zároveň. UV gely jsou už samy o sobě lesklé, nicméně pokud chcete dosáhnout vysokého lesku, doporučuji nehet potáhnout ještě finnish gelem s leskem.

Pokud patříte mezi ty, které už tyto stavební UV gely používají při své práci, neváhejte se s námi o svoje výsledky podělit. Nejem pro to, abyste se pochlubily (to samozřejmě taky), ale můžete tak dodat kuráž ostatním, kteří teprve začínají :). Využít můžete naše Facebookové stránky – budeme se na vaše výtvory těšit :).
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.