Kosmetický kufřík, kde se vám neztratí ani ten nejmenší štěteček

Většina z nás se téměř každý den potýká s klasickou Nerudovskou otázkou – mám spoustu věcí a všechny nutně potřebuju, ale KAM S NIMI? Poličky a šuplíky v koupelně jsou zaskládané, do komody v pokoji by se mělo vejít ještě i nějaké to prádlo a ten byt prostě není nafukovací. A když už se vám podaří něco dobře uložit, je pak nad všechny lidské schopnosti to znovu najít. Při nejlepším se s tím předmětem setkáte, až budete hledat něco jiného, zakopnete o něj nebo – a to je ta nejhorší varianta – ho najdete až při stěhování.
 

S tímhle odvěkým problémem se pak pokoušíme vypořádat pomocí různých organizérů nebo pořadačů a při troše štěstí z nás nebudou další hvězdy pořadu „Po krk v odpadcích“ :). Bohužel vám nejsem schopná poradit s uložením všech vašich věcí. Poradím vám tedy alespoň při ukládání vaší kosmetiky :). Naninails totiž nabízí celou řadu kosmetických kufříků, které vám skladování kosmetických potřeb tisíckrát usnadní. My se dnes podíváme na jeden z nejoblíbenějších kosmetických kufříků a trochu se v něm pohrabeme.

2309_kufrik_velky_all

Už na první pohled je zřejmé, proč si hi spousta profesionálek oblíbila. Je bytelný, na první pohled hezký design a kvalitní zpracování z hliníku. Na ten druhý, pečlivější pohled už najdete spoustu detailů, které dělají z kufříku ideálního pomocníka pro každou nehtařku, kadeřnici nebo kosmetičku. Pokud v kufříku budete shromažďovat všechno svoje bohatství, určitě oceníte hlavně dva samostatné zámky na klíč. Navíc jsou vyztužené i všechny rohy kufříku, takže o jeho obsah nemusíte mít vážně strach:). Ke kufříku je zvlášť přibalen i popruh.

Kufrik_dvoudilny_cerny_2

Kufřík navíc nemusíte mít pořád ve stejné velikosti. Pokud potřebujete část obsahu nechat doma, můžete spodní část oddělit a zbytek si vzít s sebou. To se může hodit, když víte, že budete třeba modelovat jen s gelem a akryl s sebou nechcete zbytečně tahat. Vrchní část kosmetického kufříku je o něco vyšší, než ta spodní, protože je rozdělena ještě na další vnitřní přihrádky, a celkem měří kufřík na výšku 40 centimetrů. Spodní část je bez přihrádek a nabízí tak prostor třeba pro uložení UV lampy. Podstava má rozměr 35 x 25 centimetrů.

Když mluvíme o vnitřních přihrádkách, můžeme se na ně kouknout zblízka. Celý vnitřek obou částí je potažen velmi příjemným černým sametem. Ten je už lety odzkoušený, protože předměty po něm tolik nekloužou a navíc působí i jako tlumič při nárazech.

Kufrik_dvoudilny_cerny_3

Horní část, jak vidíte na obrázku, je vysouvací a snadno tak můžete pro uložení věcí využít celý prostor kufříku a nikde vám nevznikne hluché místo. Přihrádky se při otevření kufříku snadno vysunou pomocí kvalitních ramen a vy tak všechny předměty můžete naskládat do tří vrstev. K dispozici tak máte celé dno kufříku a 4 samostatné přihrádky. Při zavírání se nikde nic nezadrhává, konstrukce je vyrobena precizně tak, aby všechno fungovalo bez problémů.

Kosmetický kufřík je určen pro ty, co mají rádi ve svých pomůckách pořádek a nadmíru splňuje to, pro jaký účel byl vyroben. Design je tomu taky přizpůsobený, a proto, pokud toužíte po nějakém jemnějším nebo ženštějším zpracování, podívejte se i na ostatní kufříky v nabídce e-shopu Naninails. Pokud ale chcete vsadit na vyzkoušený výrobek, nebojte se sáhnout právě po kosmetickém kufříku z naší recenze :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.