14 originálních nápadů na podzimní zdobení nehtů

Ať už máte podzim rády nebo ne, nic už s jeho nástupem neuděláme. Je prostě tady a budeme se s ním muset na pár dalších týdnů smířit. Mně to třeba nevadí – podzim mám ráda a za sebe ho jmenuji svým druhým jarem. Je to stejně tak romantické období. Období plné barev a hřejícího sluníčka, zamilovaných párů v parcích a dýňového latté:). A čím si ho my, milovnice laků, UV gelů, zdobících kamínků a štětců můžeme zpříjemnit?
 

Jasně, něco jiného je, když je v plné síle babí léto a něco jiného zase když musíte celé dny prosedět doma a koukat na sychravé počasí, které jenom tak neskončí. Ale když už nastane ten sychravý čas a na člověka začnou jít deprese z nedostatku sluníčka a stres z blížícího se konce roku, můžete si náladu zvednout aspoň sympatickými nápady na zdobení nehtů:). Když už se potom odhodláte a nějaký z nápadů vyzkoušíte, můžete si pak trochu té radosti sebou nosit úplně všude. A jako bonus ještě získáte skvělé téma, co rozvíří každou konverzaci.

Dnes jsem pro vás z hlubin internetu našla nápady na univerzální podzimní zdobení nehtů, které se hodí k jakékoliv příležitosti. Když se ale podíváte na další nápady ze světa, tak zjistíte, že většina těchto nail-artů se točí kolem jednoho z nejznámějších svátků – Halloweenu. Téměř každá země koncem října a začátkem listopadu nějaký ten svátek slaví, ale popularitě Halloweenu se asi nevyrovná. Rozhodla jsem se proto, že další inspiraci pro vás připravím právě na toto téma. Nechci vás totiž o tyhle nápady ochudit, protože je vážně na co koukat.

Nezapomeňte, že kdyby vám tenhle článek byl málo a vy jste chtěly najít víc a víc inspirace pro vaše výtvory, najdete nás i na Pinterestu, kde pro vás shromažďujeme inspirace pro každou příležitost z celého světa:)

Zdroj: Pinterest.com a Tumblr.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.