Popusťte uzdu fantazii – používejte matné UV gely!

Taky patříte mezi ty, kdo marně a dlouho shánějí tento hit posledních měsíců? E-shop Naninails.cz je zahrnul do svého sortimentu a hledání je tak snad už u konce. Jak je jasné z nadpisu, řeč dnes bude o matných UV gelech, které slaví úspěch na celém světě a po dlouhé době je to velká změna na poli nail-artu. Všude se vyrojily spousty nápadů na jejich využití a vy už je teď můžete vyzkoušet taky. Pojďme se tedy na ně kouknout zblízka!
 

vzorník matné uv gely

Matné UV gely jsou často diskutovaným tématem na všech fórech nebo facebookových skupinách a jedním z nejčastějších dotazů je právě „Kde je mám sehnat?“. Proto jsem byla nadšená, když jsem měla možnost napsat pro vás tuto recenzi. Taky už dlouho slintám nad obrázky z Pinterestu nebo Tumblru, protože tam ty holky vážně vědí, jak potenciál matné úpravy kreativně využít.

matné uv gely naninails0

V angličtině najdete tyto laky na nehty a UV gely pod názvem „chalkboard“, což je v překladu doslova „tabule na křídy“, kterou všichni dobře známe ze školních lavic. Matný efekt  těchto UV gelů má totiž opravdu asi nejblíž ke vzhledu barevných kříd na tabuli. Nemusíte totiž zůstat u černé a nejpoptávanější klasiky, ale kombinovat se dá spousta barev a takzvaný „křídový efekt“ udělá s celkovým výsledkem divy.

UV gely Base One Matt, o kterých tu dnes mluvíme, mají všechny ostatní výhody této řady. UV gel je středně hustý a samovyrovnávací, takže se s ním dobře manipuluje. Na tipech mají výbornou přilnavost a při aplikaci UV gelu je třeba nanést po sobě dvě vrstvy. Každou z nich necháte klasicky vytvrdit v UV lampě a poté musíte otřít cleanerem. Teprve pak získá nehet onen matný efekt a dílo je na světě.

matné uv gely naninails

Pokud budete chtít trochu experimentovat, není třeba se bát. Matné UV gely Base One Matt je možné kombinovat se všemi ostatními typy UV gelů, takže vaší kreativitě se meze téměř nekladou 🙂

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.