Kde se vzaly, tu se vzaly: NEONOVÉ BARVY

Neonky! Každé léto jsou trendy a není tomu jinak ani letos. Pojďte se o nich dozvědět více, ať je můžete co nejdříve vyzkoušet!

Pod pokličkou

Zářivé barvičky mají původ v neonovém osvětlení, které vynalezl francouzský inženýr Georges Claude.  Poprvé jej předvedl v prosinci 1910 na autosalonu v Paříži a od té doby se neonové výbojkové trubice staly širokou součástí reklamního průmyslu. Neony od roku 1940 zdobí například náměstí Times Square v nejlidnatějším městě USA – New Yorku.
neooons

V módě se neonové barvy nejvýrazněji prosadily v USA v 80. letech 20. století. Do povědomí lidí se pak dostaly především díky hollywoodským velkofilmům, protože pokud jste nenosili to, co protagonisté, byli jste automaticky OUT! Nebyly to však jen filmy a MTV, kdo dostal neony na vzestup. Byli to samotní lidé, kteří měli dost šedi (a teď nemyslím Fifty Shades of Grey, ale módní vkus sedmdesátých let minulého století)! Vzestup optimismu 80. let dodal lidem odvahu nosit zářivé barvy, jejichž trend se k nám neustále vrací. V Československu se trend neonek projevil především v 90. letech 20. století.

Jak se nosí?

Elegantní, sportovní, ale i ležérní. Přesně to může být definice neonové módy. Neonky jsou žhavým letním trendem již několik sezón, a proto si teď řekneme, s čím je zkombinovat.

  • Upozorni na sebe!

Nevíte, co na sebe? Nevadí, v oblečení sáhněte po „basic“ kouscích (v černé, bílé, šedé nebo i béžové barvě) a doplňte je nádherně zářivými nehty. Můžete sáhnout po jakékoliv barvičce, na kterou se zrovna cítíte, no není to super?

  • Kombinuj!

Že se barva bot ladí ke kabelce? Možná kdysi, teď sladíme boty s nehty! Nebo snad kabelku s nehty na noze? Tak či tak, bude to vypadat přímo dokonale! Experimentujte, slaďte část oblečení nebo doplňků se svými nehty a vyrazte do ulic. Jedná se sice o odvážnější kombinaci, ale podle mě je stále vkusná!

  • Nevaž se, odvaž se!

Pokud se nebojíte experimentovat, tak bez zábran! Chcete být královou hudebního festivalu nebo snad Miss mokré tričko? Žádný problém! Neonové barvy na rukou i nohou doplňte o neonové oblečení a doplňky – můžu vás ujistit, že budete doslova nepřehlédnutelné! Kreativitě se meze nekladou, co zkusit i neonové líčení?

Tak co říkáte, patříte mezi odvážlivce nebo dáváte přednost jemnějším tónům? Mám pro vás totiž ještě jeden tip – neonové barvy přímo DOKONALE ladí s opálenou pokožkou. Neonky by tedy u vody nebo u moře měly být samozřejmostí!

Vyberte si vlastní styl

Pro začátečníky (ale i pokročilé) můžeme z našeho sortimentu nabídnout širokou škálu neonových barviček v podobě gel laků. Je libo výrazně růžová nebo snad žlutá? A co zelená? Věděly jste, že mezi neonky patří i zářivě modrá? Všechny gel laky z řady Professional mají středně hustou konzistenci, díky které krásně kryjí. Neonky z řady Amazing Line zase disponují širší škálou barviček. Tak co, vyberete si?

Pokud máte s manikúrou alespoň nějaké zkušenosti, vůbec se nebojte experimentovat s UV gelem. Ano, chce to jistě trochu zručnosti, ale dokonalý výsledek vytvoříte jedině tréninkem. Tak nač čekat? Na našem e-shopu najdete opravdu široký sortiment neonových odstínů, ať už sáhnete po řadě Neon Line či Classic Neon Line.

Ozvláštněte svou gelovou manikúru třpytkami v neonových odstínech! Tyto mají dokonalý glitrový efekt, ale pokud dáváte přednost něčemu tlumenějšímu, nebojte se zkusit naše pigmenty, které najdete – jak už určitě víte – také v neonových barvičkách. Zkoušejte, hrajte si, zkrátka povyšte svou manikúru na vyšší level.

Kupte 5 za cenu 4!

Líbí se vám neonové nehty? Chtěla byste také takové mít? Tak dávejte velký pozor! Do 6. 7. 2020 můžete na našem e-shopu i v kamenných prodejnách NaniNails nakoupit neonové UV gely s akční slevou 4+1 zdarma. To znamená, že když si koupíte 5 neonových gelů, nejlevnější z nich máte zcela gratis. Omrkněte naši nabídku, opravdu je z čeho vybírat. Já jdu vyzkoušet gel v odstínu Hot Pink!

neony
ko_ka_nani

Zdroje: instagram.com, pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.