Lady in Red: 23 odstínů, které ve vás probudí vášeň a ženskost!

Co má společného svůdná žena, toreador a super sportovní auto? Často je spojuje jeden společný prvek  – červená barva. Červená je barvou vášně, je energická a upoutá pozornost. Právě proto ji máme tolik rády! Vím ale, jak je těžké najít přesně ten správný odstín červené, který hledáte. Proto je tu celá řada gel laků od NeoNail Lady in Red, která vám výběr (snad) usnadní. A já vám o téhle řadě a o červené barvě dneska budu vyprávět :).

Žena, která chce vypadat sexy, si na sebe velmi pravděpodobně něco červeného vezme. Vzpomeňte si třeba na lechtivou scénu z filmu Muži v naději, kde se ke hraní kulečníku připojila Vica Kerekés. Ta scéna obletěla svět! Myslíte, že by byla stejná scéna tak super, kdyby na sobě měla třeba modré šaty? Nemyslím si. Červená v téhle situaci plní přesně tu stejnou biologickou funkci, jakou má od pravěku. Vzbuzovat v mužích vášeň. Na červenou si může troufnout každá z nás! Znáte snad ženu, které by neslušela? Vždyť právě pro nás byla stvořená!

Toreador zase na býka mává rudou vlajkou. Ale věděly jste, že býka nedráždí pohled na rudou barvu, ale samotné pohyby toreadora? Býk je totiž od přírody barvoslepý! Ani barva té vlajky – odborně se jí říká mulet – není zvolená pro potěchu publika, ale čistě z praktického hlediska. Prý dobře skryje býčí krev. A už jsme zase u té biologie.

A co rudé sporťáky? Kdo by netoužil se aspoň jednou projet klasicky rudým Lamborghini? Já určitě! Rudá tady symbolizuje rychlost, nebezpečí a adrenalin. Rudá těmhle autům prostě sluší, a Italové to dobře ví. Možná to odkoukali právě od svých žen? 🙂

lady_l_nek

Trocha teorie by stačila. Teď se na červené odstíny podíváme prakticky. Zjistěte, jaký rudý odstín je pro vás ten pravý!

  1. Nebojíte se ukázat svou ženskost? Rády nosíte smyslně rudou rtěnku a hledáte odstín, který by váš vzhled podtrhnul? Vyberte si z odstínů, po kterých by sáhly i klasické hollywoodské hvězdy!

  2. Jste spíš romantická duše, která necítí potřebu na sebe zbytečně upozorňovat? Ostatní vyzdvihují váš dívčí půvab? Sáhněte spíš po korálově rudých odstínech, budou se k vám dokonale hodit!

  3. Cítíte se být dámou na úrovni, která moc dobře ví, co od života chce? Jste sebevědomá, cílevědomá a víte, že se nepotřebujete nikomu podbízet? Zvolte vínově rudé odstíny, které jdou až do hněda. Perfektně se k vám budou hodit!

  4. Usedlý život není nic pro vás? Jste energická? Je těžké vás někde zastihnout, protože pořád podnikáte něco s kamarády nebo rodinou? A přátelé vám říkají, že jste se od školy vlastně vůbec nezměnila? Tyhle odstíny jsou pro vás jako dělané!

Tak co? Našly jste své favority? Nebo jsem se vám do vkusu vůbec netrefila? Dejte mi vědět do komentářů! Na konec pro vás mám ještě malou galerii, kde se můžete inspirovat, jak s rudými odstíny naložit, když si chcete trochu pohrát :). Mějte se krásně a nezapomeňte, že nikdy není pozdě na to, probudit v sobě tu pravou ženu!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.