Roztomilé motivy v jinak obyčejné manikúře – jednoduše ÚŽASNÉ!

Že heslo „v jednoduchosti je krása“ v manikúře neplatí? Omyl! Abyste se mohly pyšnit dokonalou úpravou nehtů, není vždy třeba mít naneseno množství vrstev, třpytek, kamínků a všelijakých dalších ozdob, které mohou některé z vás spíše tížit než zdobit. Roztomilá manikúra se však trefí do vkusu snad každé – potěší jak milovnice sytých a výrazných barev, tak i ty, které dávají přednost jemnějším pastelovým odstínům. Hlavní jsou totiž něžné a originální vzory a malůvky, podívejte, co všechno jsem našla!

Mnu si drápy, protože velmi oblíbeným motivem jsou kočky – aby taky ne, vždyť jsou tak roztomilé! Kontrastní kočičí tlapky, ouška, čumáky a fousky na pastelovém základu, to je přímo k pomazlení, vrrr… Ale ani další zvířátka nezůstávají pozadu, setkat se můžeme s beruškami, pandami ale i  medvědy, motýlky, ptáčky… Vyrobit si na nehtech můžete klidně celou zoo, zvířátka se totiž nikdy neokoukají a pokud máte např. kabelku nebo šaty se zvířecím vzorem, budete naprosto skvěle ladit.

 Dalším super nápadem je motiv ovoce, díky kterému vaše nehty budou vypadat přímo šťavnatě! A že se hodí jen na léto? Kdepak! Ovoce si přece dopřáváme po celý rok, tak proč ho nemít i na nehtech? Svěží melouny, jahůdky, jablka, třešně nebo třeba kiwi, to všechno nádherně rozzáří vaši manikúru i během chladných měsíců. No nemáte chuť si kousnout?

Nemůžu také zapomenout na rozličné rostlinné motivy, které náramně podtrhnou vaši ženskost a udělají z vás něžnou vílu. Nádherně vypadají všelijaké květinky, větvičky, lístky, poupátka nebo dokonce rozfoukané pampelišky, kdy se motiv rozšíří na všechny nehty. Vaše manikúra tak bude tvořit maličký příběh zachyceného momentu jako na impresionistickém obrazu.

Když už jsme u toho umění – pokud vám impresionismus tolik neříká a tíhnete spíše ke kubismu a ke geometrickým tvarům obecně, zubaté vlnky, puntíky, kostky, pruhy, trojúhelníky nebo jemné křížící se linky, pro vás budou to pravé ořechové. Můžete také tyto vzory libovolně střídat s celobarevnými nehty nebo dělat různé tvary a vzory „na pokračovaní“, co třeba doslova oživit své nehty klikatou čarou jako z EKG, aby bylo vidět, že vaše srdce bije pro originální a dokonalou manikúru?

Velkou výhodou tohoto nail artu je to, že můžete dát naprosto volný průchod své fantazii a nemusíte se nijak omezovat. Množství zdobení volíte vždy podle svého vkusu, stejně jako odstíny barev a jejich kombinace. Jeden motiv tak může díky mnoha variacím vypadat třeba stokrát jinak, a přesto stále báječně. A víte, co je super nápad? Pokud máte kamarádku, která sdílí přesně tohle nadšení pro roztomilé motivy, slaďte své nehty a vytvořte tak společné kočičí, jahůdkové, květinové nebo puntíkaté přátelství!


Jak se vám zamlouvá myšlenka, kdy jednoduchost jde ruku v ruce s roztomilostí? Myslím, že je to super alternativa, pokud jde o nail art. Jak jste na tom vy? Pochlubte se nám na našem Facebooku, jaké nehty zlepšují náladu v sychravém počasí právě vám! Přeji spoustu milého, povedeného nail artu! 🙂


Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.