Lesk a třpyt Las Vegas v jednom kalíšku: UV gel Las Vegas

Kdysi dávno se uprostřed Mohavské pouště v Severní Americe zrodilo z písku město, které každý Američan touží navštívit. Soustředilo v sobě totiž všechno pozlátko, lesk a luxus, jaký najdete jen na málo místech na světě. Město Las Vegas vás ohromí nablýskanými kasíny, pětihvězdičkovými luxusními hotely a nekonečnými hvězdnými večírky. Nebojte, dnes se nebudeme věnovat gamblingu ani zeměpisu. Dnes se soustředíme na UV gel z řady Basic One Las Vegas, který atmosféru celého Las Vegas dokázal vměstnat do jednoho kalíšku.
 

 

UV gel Las Vegas je dalším z těch, které se třpytí na celé okolí, a tak nesmí chybět v žádné sbírce nás nadšenců:). Okamžitě si ho zamilujete jako já, protože nad všemi třpytkovými UV gely naprosto vyniká snadnou aplikací a nádherným leskem.

 

BASE ONE LAS VEGAS

 

Rozhodně budete při jeho aplikaci mile překvapeny jeho vysokou kvalitou. Jedná se totiž o profesionální výrobek, a tak musí splňovat ty nejnáročnější požadavky. Když kelímek otevřete, uvidíte sytě barevný gel plný jemných třpytek. Těch je tam opravdu spousta, o čemž se přesvědčíte hned při nanesení gelu na nehet. Ten stačí nechat zapéct 2 minuty v UV lampě a okamžitě vidíte výsledek. Opravdu stačí jedna vrstva tohoto UV gelu a nehty jsou dokonalé a lesklé. Gel nijak neprosvítá a nehet je celý posetý třpytkami.

 

Při jeho testování na tipech jsem si navíc všimla, že se UV gel krásně roztírá a má středně hustou konzistenci, takže slabou vrstvu gelu nanesete na nehet snadno. Navíc se sám vyrovná, nikde nevznikají zbytečné nerovnosti, které by se po vytvrzení musely srovnávat. Mimo tipy můžete UV gel Las Vegas použít i na přírodní nehty, přilnavost se v tomto případě nijak neliší.

 

Na našem e-shopu NaniNails.cz najdete hned 10 zářivých odstínů, které jsem pro vás nafotila do galerie, abyste si opět mohly udělat snadnou představu o tom, jaký gel bude slušet zrovna vám. Fotky se sice povedly, ale jako vždycky nezapomeňte – na vašich nehtech bude UV gel Las Vegas vypadat ještě o mnoho lépe. A v Las Vegas byste s ním určitě udělaly velkou parádu :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.