Pískové laky NeoNail – za pár minut úžasné nehty

Už jste podlehly trendu pískových laků? Když se s nimi asi před rokem roztrhl pytel, chtěli ho všichni, včetně mě. Když už si ho jednou pořídíte, nedáte na něj nikdy dopustit. My v NaniNails máme pískové laky samozřejmě také. Pískové laky NeoNail u nás najdete v několika odstínech a všechny jsou naprosto dokonalé. A jako vždy zde přichází můj úkol – všechny laky jsem pro vás vyfotila a vyzkoušela, abyste se samy mohly rozhodnout, který je pro vás ten nej. Takže začínáme!
 

Pro ty z vás, které ještě pískový lak nikdy neviděly nebo jej neměly možnost vyzkoušet, se pokusím stručně popsat jeho strukturu. Lak totiž nemá přízvisko „pískový“ jen tak z rozmaru – písek sice neobsahuje, ale když se na lak podíváte, uvidíte spoustu hrubých částeček a třpytek, které po aplikaci na nehet vytvoří hrubý povrch podobný  – jak podotkl můj partner – smirkovému papíru. Po jeho zaschnutí si budete muset na nehty pořád dokola sahat, protože je to nezvyk nemít nehty lesklé a hladké:). Jen co si zvyknete, už vás to nutkání přejde.

Díky své konzistenci lak navíc i velmi dobře kryje, takže stačí jen jedna vrstva laku. Pokud jste perfekcionisté, dejte vrstvy klidně dvě. Nezabere vám to ani tolik času, protože pískový lak NeoNail velmi rychle zasychá. A když říkám rychle, neberu to slovíčko jen tak na lehkou váhu – jen co uděláte poslední tah na druhém nehtu, ten první je už suchý. Takže dvě vrstvy jsou skutečně hračka. Je to super věc, když se někam narychlo chystáte a vaše nehty vypadají strašně. Tyhle laky mě už totiž několikrát v těchto chvílích zachránily:).

Pokud aplikujete dvě vrstvy, můžete si být navíc jisté, že lak vám na dlouho vydrží. Neloupe se jako běžné laky, ale když už, tak se jen velmi zlehka ošoupává, že si toho skoro nevšimnete. Když budete hodně opatrné, lak vám vydrží třeba i přes týden a pořád bude vypadat dobře.

Jak už jsem avizovala výše, všechny pískové laky NeoNail jsem pro vás nafotila na jednotlivých tipech. V galerii vždy u obrázku najdete i konkrétní kód odstínu laku. Některé odstíny se od sebe liší na první pohled jen málo, ale když se na ně zadíváte, tak rozdíl poznáte. Fotoaparát bohužel tak jemné odchylky není schopný zachytit. V nabídce jsou dva růžové laky – jeden je výrazný, až neonově růžový, druhý je světlejší a má barvu spíše lososovou. Dále tu najdete dva černé odstíny. Ty se liší hlavně tím, že jeden je černočerný (obsahuje pouze černé třpytky), zatímco druhý odstín mi silně připomněl šaty utkané z noční oblohy (v odkazu najdete video :)) pro princeznu Ladu, protože ho zdobí krásné zlatavé třpytky :).

A to nejlepší si nechávám opět na konec! Ačkoliv běžně jsou k dostání třeba jen po 5 ml, u nás jej za 99 Kč dostanete celých 15 ml, což je množství, které vám vydrží celou věčnost :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.