Limitovaná kolekce gel laků by Nikol Leitgeb

Představujeme vám žhavou novinku pro všechny milovníky dokonalých nehtů – přichází Limitovaná edice gel laků, vytvořená ve spolupráci s Nikol Leitgeb!

S Nikol sdílíme jednu vášeň – lásku k dokonalým nehtům. Naše produkty jsou součástí jejího nehtového rituálu již několik let, a proto jsme se rozhodli spojit síly a přinášíme vám kolekci, která je výjimečná nejen svou kvalitou, ale i designem.

Kdo je vlastně Nikol Leitgeb?

Nikol je všestranný talent – herečka, bavička a zpěvačka. Můžete si ji pamatovat například ze seriálu Pojišťovna štěstí nebo Vyprávěj. V roce 2017 získala cenu Czech Blog Awards za Instagram roku. 

Tento úspěch byl jen začátkem, protože v roce 2019 se objevila ve videoklipu k písni „To se mi líbí“ od Marka Ztraceného a následně nazpívala píseň k filmu Příliš osobní známost ve spolupráci se slovenskou kapelou IMT Smile. V březnu 2020 přispěla svým hlasem k písni „Dej si roušku“ ve spolupráci s kapelou Mirai. A v neposlední řadě, v roce 2021 nazpívala vánoční píseň společně s Pokáčem. Nikol je také součástí velmi oblíbeného komediálního tria 3v1.

Její obrovská podpora dobročinných organizací a nadací ji vynesla prestižní uznání ve formě Stříbrné medaile předsedy Senátu, což je jedno z nejvyšších ocenění udělovaných horní komorou českého parlamentu.

Tajemství dokonalých nehtů

Jestli jste se často ptali, jak to Nikol dělá, že má tak úžasné nehty, máme pro vás odpověď! Naše kompletní startovací sada obsahuje vše, co potřebujete k vytvoření krásných nehtů gel lakem. Od základních tekutin až po samotné gel laky a UV/LED lampu, najdete zde vše, co potřebujete. Tato sada je ideální jak pro začátečníky, kteří se teprve s gel lakem seznamují, tak i jako skvělý originální dárek pro milovníky krásných nehtů!

Co jsme si pro vás s Nikol připravili?

Startovací sada na gel lak

Chcete mít dokonalé nehty, aniž byste musela chodit do salónů? Začněte s modelací gel lakem a přesvědčte se o tom, že perfektní nehty si můžete udělat i doma. Společně s jednou z největších českých influencerek Nikol Leitgeb (Štíbrovou) jsme pro vás vytvořili limitovanou edici startovací sady gel laků z řady Professional, která obsahuje také všechny ostatní potřebné produkty pro dokonalé nehty 

Nikol pro vás vybrala své oblíbené odstíny, a také jim vtiskla vtipné a originální názvy! Skvělý způsob jak doplnit vaši stávající sbírku gel laků nebo udělat radost svým blízkým.

Sada barevných gel laků

Gel laky si můžete zakoupit jako samostatné kousky nebo ve dvou limitovaných sadách. Přidejte do své kolekce něco, co je nejen krásné, ale také unikátní.

Vtipné, ale hlavně originální!

Pokud zrovna nepotřebujete celou sadu, gel laky si můžete zakoupit i jako samostatné kousky!

Jak na gel lak?

Jste úplný začátečník? Nevadí! Připravili jsme pro vás tutoriál, podle kterého zvládne modelaci gel lakem upravdu každý. 

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.