Fiber gel

Fiber gel se skelnými vlákny – nová éra nehtového designu!

Když se na sociálních sítích objeví nějaký kosmetický trend, okamžitě vzbudí naši pozornost a toužíme jej rozhodně vyzkoušet. Jedním z aktuálních trendů je Fiber gel – inovativní produkt, který spojuje sílu skelných vláken s vysoce kvalitními složkami pro modelování, opravu a zpevnění nehtů. Ale o co přesně se jedná, když mluvíme o skelných vláknech, a jak ovlivňují kvalitu Fiber gelu? Pojďme se blíže podívat na tato skelná vlákna a jejich úlohu v tomto revolučním výrobku.

Co jsou skelná vlákna?

Skelná vlákna, která jsou klíčovou složkou Fiber Gelu, jsou vyrobena ze skla, což je materiál složený z křemíku, vápníku, hliníku a dalších prvků. Proces výroby skelných vláken začíná tavením skla v peci při velmi vysokých teplotách, čímž se vytvoří viskózní kapalina

Tato kapalina se poté protlačí přes drobné otvory, čímž vznikají tenká vlákna. Vlákna jsou následně chlazena a upravována do požadovaných tvarů a délek.

Proč gel se skelnými vlákny? 

Gel je vhodný pro všechny druhy nehtů, délek a technik a je výborným řešením pro extrémně namáhané, potivé nebo i okousané nehty. Je dokonalou náhradou pevného akrylu v gelové variantě. Skelná vlákna dodávají tomuto gelu vysokou odolnost a flexibilitu.

  • Pevné nehty díky Fiber gelu

I přestože jsou skelná vlákna pevná, skvěle se přizpůsobí vašemu nehtu. A právě tato kombinace pevnosti a pružnosti umožňuje nehtům s Fiber gelem odolávat nárazům bez prasknutí. 

  • Hladký povrch 

Skelná vlákna vyplňují nerovnosti na povrchu nehtů, což vede k vytvoření rovnoměrného povrchu. Takže ideální volba pro nanesení gel laku a následného designu. 

  • Na modeláž, opravu i zpevnění nehtů

Díky skelným vláknům je Fiber Gel mimořádně všestranný. Může být použit pro modeláž nehtů, opravu poškozených nehtů nebo pro zpevnění přirozených nehtů. Skelná vlákna vytvářejí pevnou, ale flexibilní strukturu, což umožňuje snadnou modeláž a tvarování. 

  • Estetický vzhled

Sklená vlákna ve Fiber Gelu nejenže vyplňují nerovnosti, ale také výrazně zvyšují estetický vzhled nehtů. Díky nim jsou nehty hladké, pevné a přirozeně vypadající. S Fiber gelem můžete s lehkostí a přesností modelovat nehty do vašeho preferovaného tvaru a oblíbené délky.

Fiber gel

Jak aplikovat Fiber Gel s obsahem skelných vláken

  1. Příprava nehtů: Začněte odstraněním starého laku a důkladným očištěním nehtů. Nehty by měly být hladké a čisté před aplikací gelu. 
  2. Aplikace Fiber Gelu: Naneste tenkou vrstvu Fiber Gelu na nehet. Díky skelným vláknům obsaženým v gelu není třeba aplikovat vlákna zvlášť. Pomocí štětce vymodelujte C-oblouk a nechte vytvrdit v UV/LED lampě. Po vytvrzení setřete výpotek, jemně přebruste nedokonalosti a nakonec zmatněte brusným blokem. 
  3. Dokončení a styling: Nehty nakonec ozdobte podle vašich představ. Vyzkoušejte třeba naše zdobení na nehty. Po vytvrzení naneste na nehet Finish pro lesk a ochranu.

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.