Svatební manikúra: Inspirujte se!

Kdo by nechtěl mít krásné nehty ve svůj den “D”? Svatba může být jen jedna za život, a proto je potřeba, aby bylo vše perfektní – včetně vaší manikúry. Připravili jsme si pro vás inspiraci pro dokonalou svatební manikúru!

Mnoho žen přemýšlí nad svatební manikúrou – bude ideální Francie (francouzská manikúra, pozn.red.) nebo snad nějaké extravagantnější zdobení? Můžeme vám s klidem říct, že je to jen na vás! Inspirujte se proto s námi těmi nejkrásnějšími svatebními designy, které si vytvoříte i sama z pohodlí domova. Budete tak mít absolutní kontrolu nad výsledkem.

Každá jsme jiná a každé sluší jiný tvar nehtů i zdobení. Pokud si sama sobě děláte nehty, tak už jistě víte, v čem se cítíte nejlépe – a toho se držte i u výběru vaší svatební manikúry. Nechtějte za každou cenu experimentovat, ale vytvořte si to, v čem se cítíte nejlépe a dejte tomu „svatební look“.

Jasná Francie

Pokud patříte mezi milovnice francouzské manikúry, vymlouvat vám ji nebudeme. Jedná se o nejelegantnější a nejuniverzálnější manikúru všech dob! Hodí se naprosto na každou společenskou událost, a proto bude vhodná i jako svatební manikúra.

I tuto klasiku však můžete ozvláštnit zajímavým zdobením, které z obyčejné manikúry udělají slavnostní. Vybrali jsme pro vás několik zdobení, tak se nechte inspirovat. Krásnou Francii si vytvoříte snadno sama také díky naší nejnovější sadě, tak mrkněte!

Babyboomer

Kdo by jej neznal? Nejpopulárnější jemné zdobení nehtů posledních let. Pozvolný bílo-růžový ombré přechod vytvoří dokonale jemnou a nevinnou manikúru, která bude zkrátka ideální pro tak slavnostní den. Stejně jako u Francie si i Babyboomer můžete dozdobit nejrůznějšími kamínky, vodolepkami, foliemi či razítkovou metodou.

Nechejte se inspirovat nebo si vytvořte vlastní design, který bude ladit k tématu či barvě vaší svatby! Dokonalý Babyboomer si snadno vytvoříte sama i díky naší sadě!

Dokonalá jemnost

A co takhle nenápadné nude nehty? Že by to byla moc velká nuda? Záleží na okolnostech. Pokud máte výrazné svatební šaty, doplňky či šperky, nebo plánujete svatbu doslova v minimalistickém “čistém” stylu, bude pro vás taková manikúra naprosto ideální.

U minimalismu podtrhne vaší krásu a u jiných výrazných prvků nebude odvádět pozornost. Tato manikúra bude zároveň ideální pro holky, které si nejsou zvyklé lakovat nehty, nebo které nosí opravdu jen nude barvičky a ve výraznějších se “necítí”.

Nenechte se zmást ani bílou barvou. Může působit univerzálně, ale bílá barva je sama o sobě na první pohled velmi výrazná, a tak počítejte s tím, že vaše manikúra bude na první pohled velmi znát. Pozor si dejte také na podtón – pokud budete mít sněhově bílé šaty a na nehtech barvičku v odstínu Ivory, nebude to působit hezky.

Pokud se přece jen rozhodnete pro bílou manikúru, vyberte pečlivě podtón tak, aby ladil s vašimi šaty a u nanášení dbejte na to, aby byla barvička opravdu rovnoměrně nanesená a nevytvářela tak fleky.

Pokud toužíte po jemné manikúře, bude pro vás ideální naše nejnovější sada Wedding, která nabízí nejen nude přirozené barvičky, ale také třpytivé odstíny, díky kterým během chvilky svou svatební manikúru ozvláštníte.

V sadě najdete tyto odstíny:

A pokud jste budoucí nevěsta, přejeme vám co nejvíce štěstí a tu nejkrásnější manikúru!

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.