Tip: Jemná manikúra pomocí sady Nude!

Patříte mezi milovníky nenápadné a decentní manikúry? Tak zbystřete! Sestavili jsme pro vás sadu Nude s těmi nejkrásnějšími tělovými odstíny, které jsme ozvláštnili jednou třpytivou barvičkou. Pojďte se s námi mrknout na inspiraci, jakou manikúru si z nich můžete vytvořit vy! 


Nenápadná klasika

Kdo by nemiloval dokonalou nude manikúru, která se hodí jak na každodenní nošení, tak do společnosti. Krásně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy, tak proč si nedopřát decentní manikúru, která podtrhne vaši krásu? S našim nejnovějším setem Nude to zvládne opravdu každý. Precizně nanesený gel lak dodá vaší manikúře třetí rozměr – pokud si nepotrpíte na výrazné barvy a překombinované zdobení, jste na správné adrese. Nude odstíny vypadají dokonale samy o sobě, a pokud by to i tak na vás byla moc velká nuda, můžete je kombinovat mezi sebou nebo dozdobit třeba kamínky – na ty doporučujeme Glue gel, díky kterému vám z nehtů neodpadnou. 


Zastřené třpytky

Hitem letošního roku jsou tzv. “zastřené” třpytky, které zpoza manikúru nenápadně vykukují. Mají simulovat třpytivý odrost nehtu a my musíme říct, že se nám tento typ zdobení moc líbí. A co víc? Pohodlně jej vytvoříte opět díky Nude setu, protože jsme do něj, kromě tělových odstínů, ukryli i jeden třpytivý. 

A jaký je postup na takové zdobení? Na podkladovou bázi naneseme třpytivý gel lak (nebo klidně samostatné třpytky) pouze do obloučku kořene nehtu, případně je rozetřeme přibližně do půlky nehtového lůžka do ztracena. Po vytvrzení na ně aplikujeme barevný gel lak, který však začneme roztírat až 1-2 mm od kořene nehtu, abychom všechny třpytky nepřekryli. Třpytky budou totiž prosvítat i pod samotným gel lakem, a tak bude “třpytivý Babyboomer” efekt hotový prakticky ve vteřině. Třpytky však nemusí působit do ztracena, můžete jimi vést pouze linii u kořene nehtu – to už necháme zcela na vás a vaší kreativitě! 


Na párty i do společnosti

Pokud si myslíte, že s tělovými odstíny nevytvoříte manikúru na párty, jste na velkém omylu! I nude nehty mohou překvapit. Stačí barvičky nejrůznější kombinovat, či je doplnit třpytkami nebo klidně zalešťovacími pigmenty. Pohrát si můžete také jak s lesklým, tak matným finishem, které vaši manikúru posunou zase o level výše. Vybrali jsme pro vás pár inspirativních designů na nude, ale zároveň nápadité nehty, které rozhodně nepatří do kouta! 


Minimalismus je stále IN 

Co vy a minimalismus? Každý jej vnímá jinak, ale jedno je jisté – v nehtové manikúře toh má mnoho společného. Jsou to právě detaily, které dělají nehty minimalistickými. Proto se nechte inspirovat nejrůznějšími nápady, jak si takovou manikúru udělat sama za pomocí tělových odstínů. Při minimalistické manikúře si vystačíte pouze s precizním štětečkem či minimalistickými vodolepkami, které ve vteřině ozvláštní vaši nude manikúru. 


Všechny odstíny ze sady na Nude manikúru si můžete prohlédnout na našem webu:


Vše pro dokonale přirozenou manikúru!

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.