NOVINKA: Toaletní voda Signature

Patříte mezi milovníky ovocno – květinových vůní? Pokud ano, jste na správné adrese! Přicházíme k vám se žhavou novinkou v podobě ikonické toaletní vody NaniNails s názvem Signature!


Ikonická vůně

Vyslyšeli jsme vaše prosby a vytvořili pro vás ikonickou toaletní vodu Signature, kterou můžete znát například z našich voňavých balíčků či ze vzorečku z loňského adventního kalendáře. Pokud patříte mezi ty, co jste neměli možnost získat náš první adventní kalendář, nezoufejte – pokud jste si někdy objednali jakékoliv produkt na našem e-shopu, určitě jste si všimli vycházející nádherné sladko – květinové vůně, která vás zaručeně dostala do kolen!

Nechte se unést svou smyslností

Ponořte se s ikonickou NaniNails Signature toaletní vodou do nádherného ovocno – květinového ráje a podtrhněte svou ženskost. Buďte sebevědomá a zároveň smyslná – stejně jako Signature podtrhněte to, kým opravdu jste a nestyďte se odhalit svou osobnost. Pokud patříte mezi milovníky výrazných sladších vůní, jste na správné adrese! Signature pořídíte v nádherném 50 ml balení, které se hodí nejen do kabelky, ale zároveň bude působit velmi elegantně také na vašem toaletním stolku.

Dokonalá vůně

Ovocná a květinová. Nejprve vás okouzlí dokonalá vůně sladké hrušky společně s kyselkavým tropickým ovocem bergamotem, což je plod křížence pomeranče a citronu. V samotném srdci toaletní vody pak ucítíte tóny rozkvetlých květů jasmínu i magického pomerančovníku, které dále prostupují až k samotnému základu vůně, kterým je zemitá ambra a pižmo. Ambra vytváří nezapomenutelnou vůni a pižmo zase zajišťuje dlouhodržící smyslnou stopu. 

  • Hlava: hruška, bergamot
  • Srdce: jasmín, květ pomerančovníku
  • Základ: ambra, pižmo

Mini Signature na zkoušku

Pokud se váháte, zda si Signature pořídit, tak máte jedinečnou možnost tuto toaletní vodu vyzkoušet díky naši 3 ml verzi, která je ideální na zkoušku i na cesty či do kabelky! Tak co, vyzkoušíte ji také?

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.