Magnetické gel laky Cat Eye 5D vás vezmou do nekonečna a ještě dál!

NeoNail vydal novou řadu gel laků Cat Eye, tentokrát s přídavkem 5D. Ty doplní stávající řadu “kočičích” gel laků o 4 nové odstíny, které prostě nemůžete nemít! My se společně podíváme na to, jaké odstíny to jsou, dáme si pár tipů na jejich používání a zjistíme, jestli je přirovnání ke kočičím očím přiléhající nebo už se dávno pohybujeme v naprosto jiné dimenzi nehtové kosmetiky.

O nehtových přípravcích s “cat eye” efektem už jsme toho něco málo napsali. Ať už to byl článek o první řadě gel laků NeoNail Cat Eye nebo o prášku, který se sype do výpotku gelu, najdete v nich spoustu stále platných nápadů, rad a tipů. Proto, pokud s magnetickými kouzly teprve začínáte, určitě si články rozklikněte. Zjistíte tam i tak důležitý tip na to, jak zacházet s magnetem, aby se vám z výsledku nechtělo plakat.
fotobx_1394
Co se mě týče, já už bych názvu Cat Eye dala vale, protože takové kočičí oko jsem jaktěživa neviděla. Blíž mají spíš ke hvězdám, než ke zvířecí říši. Odstíny jsou různobarevné, odlesky se přelévají z jedné barvy do další a jsou opravdu hluboké. Hluboké tak, že se vám při delším zakoukání může začít točit hlava! No dobře, to možná ne, ale jsou vážně SUPER.

Nové odstíny Cat Eye 5D gel laků jsou opět pojmenované po kočičích plemenech. Ale řekněme si upřímně, že jeden odstín mezi ostatními naprosto vyniká. Odstín Siberian je totiž naprosto kouzelný! Nejenom, že ho najdeme na většině fotek s prezentací gel laků Cat Eye 5D, ale i z našeho skladu mizí nejrychleji. Přechod mezi fialovou, zelenou a modrou je populární úplně VŽDYCKY. To už víme dávno, stačí si vzpomenout na oblíbené UV gely Chameleon

Až budete mít v ruce gel laky Cat Eye 5D, nenechte se mýlit – jedna vrstva je sice krásně pigmentovaná, ale abyste vytvořily skutečně 5D efekt (ať už to znamená cokoliv), naneste na nehet určitě 2 VRSTVY. A ano, i první vrstvu už upravte magnetem tak, jak si přejete mít ve výsledku. Na tuhle zmagnetizovanou a vytvrzenou vrstvu postup opakujte. Z výsledku budete nadšená, to vám garantuji! Nebo začněte černým podkladem – pak můžete s magnety víc kouzlit – stejně, jako ve videu nahoře.

Teď je ten správný čas na inspiraci. Ať už se rozhodnete experimentovat nebo se inspirujete některou z následujících fotek, výsledek bude určitě perfektní. Zkuste nové Cat Eye 5D gel laky překrýt třeba matným topem – budete překvapené, jak dobře to vypadá!


Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.