Milujete třpytky? Zdobení Glitter Effect vám doma nesmí chybět!

Tak na tuhle recenzi jsem se extrémně moc těšila! Třpytky všeho druhu úplně miluju a tak jsem si řekla, že když už je budu mít v ruce, trochu se s nimi vyřádím. No nebavilo by vás jenom tak sypat třpytky z kalíšku a kochat se tím, jak se lesknou? Na tohle je zdobení Glitter Effect úplně ideální, protože takové třpytky, které odráží tolik světla, už snad ani nenajdete. Těšíte se na fotky? Mám i jeden povedený gif! Nebudeme to zdržovat, jdeme na to!
 

Miluju třpytky! Už jsem to říkala? Ehm … nevadí.

Nejradši bych se v nich vyválela, rozhazovala je všude kolem sebe a nechala se unášet tou třpytivou nádherou! Není divu, že recenzi na nové zdobení na nehty Glitter Effect jsem si nemohla nechat ujít. Taky jsem docela dlouho odolávala pokušení je na sebe opravdu vysypat, ale … kdo by to pak uklízel, že? Už tak stačí, že během psaní tohoto článku mám třpytky na klávesnici, hrknu na kafe a cokoliv, čeho se dotknu, se začne blýskat. Kalíšek je třpytkami navíc doslova napěchovaný, takže doporučuji při otevírání sedět někde mimo koberec, větrák nebo klávesnici :).

img_20160725_135916_burst001_cover_animation

Tohle není reálná situace. Pokud budete tak dlouho třpytky z kalíšku odsypávat, jednou vám opravdu dojdou.

Mám pro vás tedy první radu pro práci s jakýmikoliv třpytkami – vezměte si na jejich aplikaci latexové rukavice, budete mi ještě děkovat 🙂

Jak na aplikaci třpytek se zrcadlovým efektem? 

 

Třpytky nejraději vkládám do výpotku gelu nebo gel laku. Třpytky Glitter Effect jsou ale trošku specifické – zatímco běžné třpytky stačí jenom do výpotku vklepat, Glitter Effect je dobré do výpotku opatrně zaleštit, protože čím déle je budete upravovat, tím lépe se rozprostřou  rovnoměrně po nehtu, nebudou dělat hrbolky a vytvoří vám hezky hladkou vrstvu. K doleštění používám buď suchý štětec nebo houbičku na make-up. Pokud nejste s výsledkem ještě spokojené, nebojte se třpytky přetřít gelem nebo gel lakem, zapéct a postup s výpotkem opakovat.

Pamatujete na termo gel lak z minulého článku? K jeho dozdobení mi dobře posloužily třpytky Glitter Effect ve stříbrném odstínu , které perfektně ladily ke květu, který jsem už měla na prostředníčku. Pod třpytkami jsem gel lak nechala trochu prosvítat, protože jsem se nechtěla vzdát kouzla termo efektu. Jednoduché nehty na léto jako dělané, no ne?

 

třpytky mirror effectTřpytky najdete na e-shopu v 11 odstínech . Vybírejte si je podle toho, jaké zdobení nejčastěji preferujete. Já miluju stříbrné vodolepky a samolepky, ke kterým jsou stříbrné třpytky skvělým doplňkem. Máte rády spíš zlaté zdobení ? Žádný problém! No a růžovou manikúru můžete decentně doplnit růžovými třpytkami se zrcadlovým efektem . A nebo si je kupte všechny! Uvidíte, že ležet ladem vám doma nebudou :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.