Desítky možností a jen jedna technika – Drag Marble!

Za málo práce hodně parády. Všechny se shodneme, že tak je to nejlepší. Pokud můžeme nějakou jednoduchou technikou docílit pěkného a netradičního efektu, proč to tak neudělat? A v čem že tkví tajemství nail artu, se kterým vás tentokrát seznámíme? V pomůckách! Tedy pouze jedné jediné pomůcce a tou je – párátko! Krásné výsledky, spousta možností a ještě se pobavíte. To vše během chvilky – s drag marble technikou!

Technika drag marble je hodně využívaná a oblíbená. Má také hodně dalších odvětví, které se společně proplétají a prolínají. Už před delší dobou jsme se na našem blogu technikám marble čili mramorování věnovali. V nejedné z našich inspirací se i objevily nehty, u kterých byla některá z mramorovacích technik použita. Aby ne, vypadá totiž parádně a ještě ji zvládne každý.  Ptáte se, jak mít během chvilky úžasné drag marble nehty?

Postup u tohoto nail artu mi připomíná způsob, jakým barista tvoří obrazce z husté pěnu u voňavé kávy.  Celý vtip je v silné vrstvě laku. Na nehet nanesete dostatečné množství podkladového odstínu. Zase to nesmíte přehnat, aby vám lak nezatékal kam nemá. Zvolíte další barvu a tou do ještě tekuté první vrstvy uděláte drobné puntíky. Poté přijde na řadu to hlavní – párátko, špendlík, jehla nebo i zdobící sonda. Jednou z těchto pomůcek vmícháváte drobnými tahy barvy jednu do druhé. Nakonec nesmíme zapomenout na závěrečný svrchní lak, který nehtům dodá ten správně uhlazený vzhled.

91a06f6fadc7c5623fc5cfdc5258ab5cMůžete se držet nějakého systému nebo můžete prostě řádit a míchat do zbláznění. Je několik základních tahů, které vám vytvoří pěkné efekty, třeba jako je tomu na obrázku. Nebo buďte tvořivé a na nehtech vykouzlete lístky, květiny nebo do sebe se vpíjející srdce. Fantazii se meze nekladou.

Další alternativou, jak můžete mít mramorové nehty během pár vteřin je využití akvarelových laků. Ty vám dovolí díky svému originálnímu složení a konzistenci vpíjet jednu barvu do druhé dle libosti. Zkuste je například použít na podklad nehtu a detaily doladit s laky obyčejnými. Spokojenost zaručena. 🙂

Nejen, že jsme pro vás i tentokrát připravili galerii plnou inspirace ale našli jsme i skvělý videonávod od Lacquerstyle, kde můžete vidět, jak jednoduchý tento druh nail artu vlastně je.

 

Znaly jste techniku drag marble už předtím? Zkusíte si s ní nazdobit své nehty? A jak se vám vlastně líbila tato inspirace? Nebojte se nám ozvat a pochlubit s vlastními nehty u nás na našem Facebooku!
Zdroje: pinterest.com, youtube.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.