Nádherných 46 odstínů v řadě UV gelů NANI Classic Line!

Když jsem přemýšlela nad tématem první recenze, tak mne napadala spousta výrobků, které jsou něčím zvláštní nebo netradiční a určitě by si zasloužily své místo v téhle rubrice. Nakonec mi ale bylo jasné, že většinu z vás bude zajímat recenze na něco klasického, co používáme nejčastěji. Proto jsem si jako první vybrala právě UV gely, které jsou pro nail-art asi momentálně nejoblíbenější.
 

E-shop NaniNails  nabízí úžasnou řadu základních UV gelů s názvem NANI Classic Line, které mě na první pohled nadchly především krásnou paletou všech odstínů (je jich tam 46!), ze kterých si opravdu jen těžko vyberu několik nejoblíbenějších … Nejradši bych je měla všechny 🙂
Pro vás jsem jich vyzkoušela několik. Vzala jsem si některé jemné pastelové odstíny, pak jsem si vybrala několik módních letních barviček a určitě nesmím vynechat i ty klasické stálice, jako jsou rudé a růžové odstíny.
Všechny UV gely jsou baleny po kalíšcích o objemu 5 ml, na první pohled vypadají moc hezky a hustě, tak mě zajímalo, jak to bude s nimi ve skutečnosti. Protože nemám tolik prstů na rukou, zkoušela jsem je na vzornících, které mám k dispozici. Takhle vám aspoň můžu nabídnout pohled na všechny vybrané gely zároveň a pěkně srovnané vedle sebe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vybrané odstíny (zleva doprava): 99, 87, 95, 52, 86, 42, 81, 60

Musím říct, že se s nimi velmi dobře pracovalo. Opravdu skvěle kryjí už v první vrstvě, nicméně pokud si vyberete světlejší odstín, může se stát, že bude třeba aplikovat těch vrstev víc, ale to je celkem běžné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odstíny číslo 99, 87 a 95.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Červený gel je odstín č. 52, bledě modrý č. 86 a fialkový č. 42.

I když jsem se moc těšila na všechny ty pastelové barvy, tak mě nakonec nejvíc nadchly právě ty klasické odstíny. Na konkrétně tyhle dva bych se vydržela dívat celý den 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gely jsou v odstínech 82 a 60.

Super na těchto UV gelech je hlavně možnost je využít nejenom jako základ pro celou plochu nehtu, ale dá se s nimi i krásně zdobit, takže pokud máte šikovné ruce, určitě doporučuji některé gely vyzkoušet na vlastní nehty (nebo ty kamarádčiny – každá ruka dobrá :)) a s těmi gely si trochu pohrát. Krásná s nimi bude určitě i francouzská manikúra, tu jsem sice přímo nezkoušela a nemám tedy žádné foto, ale podle toho, jak příjemně se s gely pracuje, tak to půjde jako po másle.

Až dokončíte aplikaci gelu a vytvrdíte ho v UV lampě, nezapomeňte potom celý svůj výtvor očistit cleanerem a přetřít finnish gelem, protože teprve potom dostane gel tu správnou tvrdost a hlavně se bude nádherně lesknout a nehtíky vám tak dlouho vydrží.

Moc mě ale mrzí, že jsem nevyzkoušela některé metalické odstíny, které jsou v řadě NANI Classic Line taky zahrnuté. Ty už totiž v samotné krabičce vypadají nádherně, takže jenom pomyslete na to, jak krásné budou na rukou a jak hezky budou vypadat jako podklad pro nějaké ornamenty. Musím si určitě pořídit tenhle, protože jsem blázen do všech odstínů modré a tenhle mě úplně očaroval 🙂

GELCOLCLASIC035

Barva odstínu je č. 35.

A jestli se nemůžete rozhodnout, kterou barvičku zvolit, nebojte se jich nakoupit mnohem víc, jako já – když každý stojí jen 49 Kč, je to za hubičku! 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.