Přivolejme společně léto: Letní nail-art tipy

Slunečný víkend máme už za sebou a moje maminka dokonce tvrdí, že to už léto bylo a už bude následovat zase jenom podzim :). Ale já nejsem taková pesimistka a věřím, že léta si ještě užijeme fůru – budeme se koupat, slunit na zahrádce, pojedeme na dovolenou k moři, cpát se zmrzlinou … Prostě si užijeme spoustu zábavy, u které rozhodně uděláme velkou parádu s krásnými letními nehtíky. A než to léto opravdu přijde, našla jsem pro vás v hlubokých vodách internetu zajímavé letní designy pro vaše nehty.
 

 
Je to směs tipů jak pro znalé profesionálky, tak i nadšené amatérky. Vyberte si ten, který se vám nejvíc zalíbí, inspirujte se a nebojte se mi se svými výtvory pochlubit 🙂 Sama mám teď nehty od práce na zahrádce ve strašné kondici, tak se ráda podívám na ty vaše a budu tiše závidět :).
Začneme pěkně zlehoučka a jednoduše – s tím, co zvládne každá z nás:

Ale můžete určitě vyzkoušet i tyhle, pokud máte pevnou ruku a potřebné vybavení:

Zdroj: http://socialcafemag.com/ a http://www.pinterest.com/

Zkuste se podívat třeba i do našeho e-shopu, kde by vás mohlo inspirovat zdobení z FIMO hmoty nebo vodolepky. Základem pro tvorbu budou ale rozhodně kvalitní zdobící štětce, stačí si vybrat.

Tak co se vám zalíbilo nejvíc? Nebo máte vlastní originální nápad? Pokud byste se o něj chtěly podělit, napište nám na náš Facebook.  A abych nezapomněla – nově nás najdete i na Pinterestu, kde shromažďujeme spousty dalších zajímavých designů a tipů, které by se mi sem nevešly.

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.