NANI Gel laky – jak docílit dokonalosti a vybrat ten nej? :)

Neříkám, že gel laky jsou na trhu úplnou novinkou, ale přece jen nejsou tak rozšířené a známé, jako klasické gelovky. V dnešní recenzi vám tedy gel laky představím, podíváme se zase na pár pěkných odstínů, které jsem pro vás vybrala, a shrneme jejich vlastnosti. Protože je dnešní téma celkem dost obsáhlé, nevěděla jsem, kam jej zařadit, ale myslím, že se spíš budeme věnovat postupu a výhodám gel laků, a proto to bude náš první tutoriál :).
 

Gel laky jsou super pro ty z vás, kdo nemají svoje přírodní nehty příliš pevné, ohýbají se a bojíte se je ještě zatěžovat zbytečnými lepidly. Je to skvělá náhražka běžných gelovek, protože snadno docílíte krásného lesku a pevnosti. Abyste ale docílily dokonalých nehtů a nehet se vám po pár dnech nezačal slupovat, je nutné dodržet důležité – ale ne nijak složité – postupy.

Klasicky nejdříve ošetřete nehtovou kůžičku. Samotné nehty před aplikací gelu musíte řádně očistit Primerem, případně můžete použít i klasický cleaner (věděly jste, že cleaner může i krásně vonět? :)). Ten zajistí, že gel dostatečně přilne k vašemu nehtu a manikúra vám tak vydrží i několik týdnů bez odlupování.  Potom už není třeba dalších úprav .

K dalším krokům už budete potřebovat jenom tři věci – základní gel lak, barevný gel lak a UV lampu na vytvrzení. Na e-shopu NaniNails je k dostání základní NANI gel lak 2 v 1, který je vhodný jak pro základní nátěr, tak i pro konečné zapečetění, což člověku výrazně ušetří práci a orientaci mezi všemi těmi lahvičkami.

První – bezbarvý – nátěr necháte zaschnout v UV lampě. Potom můžete aplikovat některý z barevných laků, o kterých se rozepíšu více dole :), opět necháte „upéct“, a jako finální úpravu zase nanesete NANI gel lak 2 v 1. Zapečete, vytáhnete a tadááááá! Krásné nehty jako od nehtařky jsou na světě! Nakonec každý nehet ještě očistěte buničinou s cleanerem, abyste docílily toho kýženého lesku. Celé je to nanejvýš jednoduché a každá z nás to zvládne za slabou půl hodinku.

Super na gel lacích je hlavně to, že i když nanášíte tři nebo více vrstev, netrvá to tak dlouho, jako u obyčejných laků, kdy musíte někdy i desítky minut čekat na řádné zaschnutí, než můžete udělat další krok. Navíc je jednoduché i jeho odstraňování, kdy stačí odlakovač s acetonem, remover nebo čistý aceton nalít na buničinu a nechat na nehet působit. Vrstva gelu pak sama odpadne a nehet už stačí jen očistit.

U nás na e-shopu opět najdete spoustu barevných odstínů, na to jste už určitě zvyklé :). Největší trápení pro mě je vždycky vybrat jen několik, které vyzkouším a ukážu vám je na fotkách. Na následující fotce je po těžkém rozhodování několik odstínů z klasické řady NANI Barevné Gel laky.

NANI Gel laky barevné

Odstíny v pořadí jsou zleva doprava: 13, 31, 36, 5, 44, 14, 32 a 28.

A nesmíme zapomenout ani na pořádnou nálož třpytek, a proto na následující fotce je ukázka tří odstínů z řady Glitter NANI Gel laků.

NANI Gel laky Glitter

Odstíny číslo G3, G13 a G8.

No a nakonec tu na vás ještě čeká ukázka metalických odstínů:

NANI Gel laky metalické

Odstíny číslo 26, 30 a 27.

Zvlášť u těch metalických odstínů je perfektně vidět ten krásný odlesk, kterého použitím gel laku docílíte.

Se všemi NANI Gel laky se pracuje moc dobře, akorát vám určitě u těch světlejších barev doporučuji nanést dvě vrstvy a potom teprve top coat, protože pokud byste nechaly pouze jednu vrstvu, mohl by gel lak ještě trochu prosvítat. U těch sytých barev to ale problém není, protože skvěle kryjí hned napoprvé. Každopádně s UV lampou to je mnohem rychlejší, i kdybyste nanášely vrstev desatero.

Snad vám můj stručný návod bude užitečný a pomůže vám k té nejkrásnější manikúře široko daleko:). Pokud budete mít dotazy ohledně našich výrobků nebo vám nebude jasný některý postup, neváhejte nás kontaktovat na Facebooku, jsme tam pro vás!
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.