NANI UV gel Chameleon – kvalitní UV gel s duhovým efektem

Nebojte se, při výrobě těchto skvělých UV gelů nebyl zraněn žádný chameleon:). Pouze jsme si vypůjčili (metaforicky samozřejmě :)) jejich úžasnou schopnost měnit barvy. Tyhle gely z vás sice neudělají mistra převleků a ani nebudete mít dokonalé mimikry pro splynutí s okolním prostředím, ale zato vám můžeme slíbit, že vaše nehty se budou třpytit a měnit barvu stejně tak dobře, jako právě chameleoní kůže. Co tedy můžete od NANI UV gelu Chameleon očekávat a jak ho aplikovat, aby vám posloužil co nejlépe?
 

NANI UV Gel Chameleon totiž dokáže měnit barvu v závislosti na tom, jak na něj v danou chvíli dopadá světlo. Mně tyhle odlesky připomínají odlesky přesně těch měnivých látek na nejrůznějších plesových šatech. Na výběr je na e-shopu NaniNails celkem 10 krásných odstínů v balení po 5 ml, ze kterých vám bude zrak přecházet. Aby se vám snadněji vybíralo, nafotila jsem pro vás na vzorníku ty nejoblíbenější z nich. Na vzorníku jsou barvičky sice vidět opravdu reálně, nicméně na rukou jsou ještě daleko krásnější.

chameleon UV gel naninails

Odstíny zleva: 3630, 3631, 3632, 3633, 3638, 3639

Chameleon UV gel má středně tekutou konzistenci a je určen především pro profesionální použití, takže můžete očekávat jeho špičkovou kvalitu. Když se budete chystat gel poprvé použít, doporučuji využít jeden ze dvou následujících postupů:

1. UV gel naneste na již připravený nehet s podkladovou barvou, a to nejlépe černou. Případně můžete použít i jiné tmavé barvy podobné odstínu Chameleon gelu, který se chystáte aplikovat. Tmavý gel zajistí, že Chameleon UV gel nebude nijak prosvítat a snadno tak docílíte konečného efektu.

2. Pokud nemáte černý podkladový gel, naneste Chameleon UV gel na nehet alespoň ve třech vrstvách. V tomto množství gel opět vytvoří očekávaný efekt a bude mít plnou barvu.

Ať už budete využívat první nebo druhou variantu postupu, každou vrstvu UV gelu nechejte vytvrdit v UV lampě po 2 minuty.
 
Pokud už NANI UV gel Chameleon v nějakém pěkném odstínu vlastníte, budeme rádi, když se s námi podělíte i o své zkušenosti nebo nám zašlete nějakou povedenou fotku s tímto gelem na naše Facebook stránky :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.