Nehty jako pro princeznu – 35 tipů pro nejkrásnější manikúru večera

Plesová sezóna je v plném proudu. Každá z nás chce vypadat tak, jak nejlépe to jen jde. Máme krásné šaty na těle, složité drdoly nebo objemné lokny na hlavě, úchvatné boty na podpatku. Na závěr ještě precizní make up, pár slušivých doplňků a… ? No jasně! Krásně upravené nehty. Nechte se inspirovat naší rozsáhlou plesovou galerií!
 

Také se jako já chystáte na nějaký pořádný ples? Razím zásadu, že zatímco na jiných, méně formálních akcích stačí vypadat jednoduše dobře, na plese byste měla vypadat perfektně! Jasně, možná se na parketu najde žena, která vás v něčem předčí, ale to není to, o čem mluvím. Je to jeden z mála dní v roce, kdy si na sobě musíte dát opravdu záležet – a co si budeme povídat, na tohle se my, ženy, doslova třeseme!

V den plesu je třeba vyladit kdejaký detail. Každý si jako první všimne šatů a potom účesu. A i kdyby byly tyhle dvě věci sebekrásnější, nikdo by k tanci nepozval dívku s neupravenými, nebo dokonce okousanými či špinavými nehty. Celý vzhled by to naprosto pokazilo. (A to neříkám jen proto, že píšu blog o nehtech :D.) Na detaily se prostě musí dbát!

Pokud se rozhodujete, jaké nehty si pořídit ke svým plesovým šatům, platí jednoduché pravidlo – nehty by vaše šaty neměly kopírovat, ale měly by je vhodně doplnit. Pokud máte šaty v černé barvě, na nehty už černou nepoužívejte. Dobře budou vypadat třeba v barvě vašich doplňků nebo v „nude“ variantě, kterou jen ozdobíte kamínky nebo razítkem. Jsou vaše šaty v elegantních pudrových odstínech? Pak sáhněte po něčem výraznějším – třeba po červené matné úpravě nehtů, která dodá outfitu dramatičnost.

A vůbec – nemusíte se bát použít tmavší laky nebo UV gely. Už je dávno pasé názor, že by to mělo působit „vulgárně“. Celý vtip je v tom, dodat nehtům ten správný efekt. Ozdobte je třpytkami, kamínky nebo zkuste nějaký ornament. Uvidíte – rázem z vás bude královna plesu! Prolistujte naši galerii, inspirujte se a ukažte, co ve vás je!

Jak se vám zdobení kamínky líbí? Jak jste upravily své nehty vy? Vaše výtvory či názory rádi uvítáme na našem Facebooku!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.