NeoNail Star Glow – Třpytivé gel laky, ze kterých už nikdy nespustíte oči!

Je to tak, nadpis nepřehání. I teď, když jsem se pustila do psaní, před očima pořád vidím ty barevné odlesky a testovací sluníčko mám pořád po ruce, abych se mohla kochat dál. NeoNail prostě ví, co chceme, a nemá problém nám to dát. Třpytky! Spousty pestrobarevných třpytek! Rychle rozklikněte článek, ať vám je můžu ukázat!

Vydání nové řady Star Glow jsem pečlivě sledovala, a nemohla jsem se dočkat, až je budeme mít v Česku. NeoNail pojal jejich uvedení dost megalomansky, a podle obrázků, které měl všude vyvěšené, jsem předpokládala, že to bude BOMBA. Pak se ale začaly na Facebooku objevovat fotky použití na běžných manikúrách a tam můj zájem opadl – na fotkách mi totiž přišly nové gel laky jenom jako další tekutina s trochou neviditelných třpytek. To už jsem byla opravdu zvědavá, jak budou vypadat ve skutečnosti.

Dva odstíny se mi nyní dostaly do rukou k testování. Já jsem otevřela lahvičku a  – úplně se mi zatajil dech. Do teď nechápu, co to v NeoNailu namíchali, že se to tak nádherně leskne a třpytí! Na nic jsem nečekala a běžela je vyzkoušet na testovacím sluníčku.

Protože všechny marketingové materiály představovaly gel laky na tmavém podkladu a já byla zklamaná z toho, jak vypadají na ostatních barvách, rozhodla jsem se oba odstíny vyzkoušet na různých podkladech od bílé až po černou. A musím říct, že si oba gel laky daleko lépe vedou na tmavších podkladech, ale na těch světlejších – u mě to byla konkrétně bílá, žlutá a levandulová – vytvoří krásné odlesky, které udělají největší parádu na denním světle.

I když celou dobu mluvím o třpytkách, tak lepší označení by bylo spíš “různobarevné metalické vločky”. Taky mě překvapilo, že když jsem lahvičku otevřela, přišlo mi, že se vločky leskly jinak, než když jsem je nanesla na tip a vytvrdila v lampě. Ale to je možná taky mýma očima – dejte mi kdyžtak vědět, jestli jste to měly stejně :). Možná to bylo tím denním světlem, nevím.

videotogif_2017.11.08_14.08.12Největší boj byl se zachycením efektu obou barev. Ať už jsem zkoušela různé úhly, různě barevná světla, různý jas nebo kontrast – nikdy se mi nepovedlo zachytit stejný efekt, jako jsem viděla ve skutečnosti. Je to jednoduše taková nádhera, že ji nemůže zachytit žádný objektiv na světě! Pokusila jsem se aspoň o video, ale i tak mám pocit, že vám nepředávám to nejlepší, co šlo :).

Na finálním vzorníku mám nakonec vždy dvě vrstvy gel laků Star Glow. Jedna sice stačila, ale znáte to – třpytek není nikdy dost, a tak jsem tam musela přidat ještě jednu. Pokud milujete třpytky, udělejte to taky, doporučuju!

Práce s gel laky Star Glow je super. Třpytek je v gelu dost, takže se nemusíte bát, že byste je musela nějak lovit. Bohužel si ale nemyslím, že by vám balení vydrželo nějak dlouho. Ne, že by bylo balení malé, to ne. Jenom až je budete mít v ruce, tak se můžete spolehnout, že nimi budete chtít natřít všechno, co uvidíte :).

Na závěr přidávám pár inspirací přímo od NeoNailu, a to včetně videa. A nebuďte smutné, pokud vám na fotkách přijde efekt “nic moc”. Na vlastní oči je to TISÍCKRÁT lepší, než na fotce!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.