Nevadí, že neslavíte Valentýn – srdíčka jsou IN celoročně!

Byly jste už v nějakém velkém obchodním centru? Tím tedy myslím v posledních týdnech – ono to tam totiž vypadá, že jenom co strhli vánoční výzdobu, tak hned nasadili výzdobu valentýnskou :). A na to, že se k nám Valentýn dostal ne zrovna nějak dávno, se výborně adaptoval. Mně tedy přijde lepší svátek zamilovaných slavit pěkně v květnu, kdy už je teploučko a můžu se vyvalit v parku pod modrou oblohu, ale proč si vlastně neudělat radost i během té nejkrutější části zimy, no ne?
 

A i když jsem Valentýna spoustu let úspěšně bojkotovala, tak v poslední době už to beru jako skvělou příležitost pro koupi nějaké výborné čokolády, kterých jsou teď v obchodech plné regály.

Od toho už je jenom malinký krůček k tomu, abych Valentýna vzala na milost a netvářila se, jako že to je něco hrozně trapného a nepůvodního. Vždyť ve většině případů nám už jenom kalendář dokáže připomenout, že je čas se zastavit a myslet chvíli i na ostatní. Neměli bychom to totiž dělat jenom o Vánocích a Valentýn je k tomu skvělou příležitostí.
Bůh žehnej tomu, kdo se takhle dokáže zastavit častěji – i bez dnů vyznačených v kalendáři :).

Abych tady ale dnes jenom nemoralizovala (nebo co že to vlastně dělám :)), tak jsem vás chtěla taky trochu naladit na tu zamilovanou notu. Našla jsem pro vás to nejpovedenější valentýnské zdobení na internetu. Nemusíte si ale takové nehty nechávat jenom na Valentýna nebo na první máj, noste si je kdykoliv se vám zachce – srdíčka jsou celosezónní záležitostí!

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.