Od tulipánů po hyacinty – Nové odstíny gel laků NeoNail!

Zavřete oči a přestavte si rozvetlou okrasnou zahradu. Co vidíte? Záhony tulipánů? Vysoké kosatce? Nebo drobné květy fialek a honosné voňavé hyacinty? Každý máme svou představu dokonalé zahrady, ale málokdy se nám podaří tyhle dokonalé barevné tóny přenést třeba právě na nehty. V NeoNail ale dali hlavy dohromady a ty nejúžasnější barevné odstíny tak můžete najít v nové řadě gel laků Flowersense, kterou si dnes představíme. Podle čeho se nazývají a jak je kombinovat? Čtěte dál!Musím se přiznat, že když se začne mluvit o kytkách, tak hned celá zjihnu. Je to tím, že od malička jsem byla obklopená květinami, které pěstovala moje máma. Já jsem to nadšení zdědila, a tuším, že jednou ze mě bude ta divná paní, která bydlí v domě, kam už skrze listí a keře nemůže sluneční světlo. Ale abych se jí stala, budu potřebovat ten dům. A tu zahradu. Zatím mám jenom terasu a tyhle nové odstíny gel laků Flowersense :). Každopádně, pro představení těchto odstínů nemůže být povolanějšího člověka. O jednotlivých barvičkách vám něco málo povím a poradím, jak je nejlépe zkombinovat, aby vaše ruce byly stejně upravené a pěstěné, jako ta zahrádka :). 

Mystic Bluebell

{product-591d5aa769d4d} Název nás odkazuje ke zvonku, kterého už málokdy vidíme na loukách, ale spíš na okrasných skalkách. Patrně každá z nás si vybaví modrý odstín, ale vězte, že zvonků existuje mnohem víc druhů! Tenhle je navíc hodně podobný klasickému odstínu „Royal Blue“, jen o něco málo tmavší. Ale udělá vám stejnou, ne-li lepší službu. Kombinovat ho můžete se zlatým zdobením, černou nebo bílou barvou – zkrátka tak, aby vaše nehty působily mysticky a vznešeně!

Nerine Lilly

Přiznávám, trochu jsem se v úvodu přechválila. Tuhle kytku jsem nějakou dobu musela hledat. Nakonec jsem ji našla pod nečekaným českým názvem Nerin (nebo Nerina). Je opravdu krásně a jemně růžová a skvěle by se vyjímala třeba ve svatební kytici (nebo samozřejmě v jakékoliv jiné kytici, pokud už to máte za sebou :)). Odstín je to proto vyloženě ženský a proto se bude krásně doplňovat s fialovými a tmavě růžovými tóny, bílou a nebo s fialovomodrou. 

Blue Hiacynth

Když se v květinářstvích začnou objevovat hyacinty v nádobách, je mi jasné, že bych se měla začít připravovat na jaro. Pro začátek stačí jeden z nich koupit a čekat, až vykvete :). A potom se nikdy nemůžu nabažit té vůně! Strašně moc se mi líbí ten hrozen drobných květů. Odstínem se velmi podobá předchozímu zvonku, ale má lehce fialový nádech. Skvěle se hodí k růžovým odstínům a vyzkoušet ho můžete i v kombinaci s holografickým pigmentem :). 

Water Iris

Víte, že Iris je jméno řecké bohyně duhy? Právě od ní dostaly tyto květiny svůj latinský název. V češtině máme mnohem méně výstižnější název – kosatec. Ten úplně neodráží fakt, že kosatce se vyskytují v mnoha barevných odstínech, z nichž v našich končinách převažuje spíš žlutá. V Neonail si ale vybrali jeden ze světle modrých odstínů, který se u nás už vyskytuje jen vzácně. Zkombinovat ho můžete s dalšími odstíny z řady flowersense – skvěle si s nimi rozumí!

Blaze Peony

Milujete obří voňavé a sametové hebké květy? Tak to musíte milovat i pivoňky! Odstín, o kterém mluvíme, si jistojistě vypůjčili tvůrci od pivoňky lékařské, která má nádherně ohnivou barvu květů. Pivoňka kvete ale v mnoha odstínech – od decentní pastělově růžové až po fuchsiovou, od které nemůžete odtrhnout oči. Odstín tohoto gel laku bude ladit s jakýmkoliv dalším růžovým tónem a díky své výrazné barvě se hodí i pro detaily ornamentů a rozjasní jakýkoliv vzor nailartu. 


French Tulip

Tulipány jsou moje srdeční záležitost. Já sama je považuju za nejdokonalejší dílo přírody. Jsou elegantní, mají saténově hebké okvětní lístky, překrásně voní a jejich květy jsou sice jednoduché, ale dokonale vybarvené a navíc křehké. A jak odstín kombinovat? Představte si záhon různých tulipánů a zkppírujte, co už před vámi navrhla sama matka příroda :). Tento gel lak si bude výborně rozumět s pastelovými tóny růžové, fialové nebo oranžové a žluté.
 



Zdroje: Botany.cz, NeoNail.pl

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.