Omlaďte své ruce při modeláži s NANI UV/LED lampou!

Laky, gely a nejrůznější zdobení nám zasypává police skladu každý den. Snažíme se toho mít co nejvíce, hlavně, abyste spokojeny s výběrem byly vy, naše zákaznice. Co ale tak často nepřibývá, jsou například brusky nebo lampy. Když už se náhodou nějaká objeví, tak máme radost, ale neděláme z toho žádnou vědu. Ovšem tentokrát, tentokrát prostě musíme. Proč? Protože bezdrátová NANI UV/LED lampa 48 W 2v1, to je prostě bomba! Zvládá vše a ještě i něco navíc. Co? Dozvíte se v článku!

Proč to natahovat? Je toho tolik, čím se tato lampa může pochlubit a jistě vás zajímá, jestli je i něco, v čem má nedostatky. Vzala jsem si ji pěkně pod lupu, vše prozkoumala, vytvrdila na zkoušku pár vrstev gelu a pak sepsala vše přehledně bod po bodu. Pojďme se na to podívat!

Tvořit krásnou manikúru můžete s touto lampou kdekoli, kdykoli a čímkoli. Je to díky tomu, že je:

{product-58e39c007b8ed}

1. Bezdrátová

VÝHODY: Můžete s ní manipulovat a přenášet ji, kam se vám zachce. Už jste někdy sobě nebo někomu jinému dělaly pedikúru? Žádné dráty, žádné obtíže s přesouváním nohy výš nebo lampy níž. Prostě ji jen vezmete a postavíte, kde je libo.

NEVÝHODY: Logicky – odněkud ta kouzelná skříňka energii brát musí. Před odpojením je tedy třeba lampu nabít. Nabíjí se ale velice rychle a v nepřerušovaném chodu vydrží až 3 hodiny. To rozhodně stačí na nejedny nehty. A pokud máte o síle bezdrátového záření pochybnosti, nic vám nebrání mít lampu trvale připojenou k napájení.  😉

 

2. Léčivá – díky červenému LED světlu se silným výkonem

VÝHODY: V tomto předčí všechny ostatní lampy. NANI UV/LED lampa 2v1 má totiž diody o síle 42 W uzpůsobené na vytvrzování gelů a gel laků všeho druhu a zbylých 6 W dodává dioda s červeným světlem.
O co jde? Červené světlo se používá v moderním lékařství, zejména dermatologii. Jemné ozařování tímto světlem totiž napomáhá v kůži k rychlejší tvorbě kolagenu. Ten pak způsobuje, že je pokožka rukou pevnější, hladká a udržuje si mladistvý vzhled.
Jak se vám ta myšlenka léčení rukou zatím, co se vám vytvrzují nehty, líbí? Skvělé ne? Tohle prostě jinde neseženete! A pokud je manikúra váš zdroj obživy, pak není nic lepšího, než zákaznicím dopřát trochu omlazující péče jako bonus!

NEVÝHODY: Tady opravdu žádné nejsou. Lampa má úžasný výkon a ještě i ozdravné účinky. Tomu se dá jen těžko něco vyčíst. 😉

lampatmasvetlo

3. Dotyková, intuitivní, s displejem

VÝHODY: Vše máte přímo před nosem a na jednom místě. Pokud máte plné ruce nebo je na nich nevytvrzený gel, s trochou opatrnosti lehce zapnete a nastavíte lampu, jak potřebujete. Nic se neumaže! Vše důležité včetně stavu baterie máte na přehledném displeji a ovládání lampy už nemůže být jednodušší. Na vše máte jen jedno dotykové tlačítko, zbytek zvládá lampa sama.

NEVÝHODY: Je možná až příliš pohodlná. 🙂 Snad opravdu jediné, co by člověku mohlo vadit je, že dotykový ovladač je v zadní horní části lampy, což je ale u většiny lamp standard. Při práci má člověk lampu stejně vytaženou na stole či jiné připravené ploše, takže by neměl být problém se k tlačítku dostat.:)

dsc01004

4. Vybavena senzorem pohybu a spínacím magnetickým dnem

VÝHODY: Jak už bylo řečeno, jeden dotykový spínač a o zbytek se postará lampa sama. Nastavíte si časovač (30/60/90 sekund) a jakmile budete s nehty připravena, stačí vložit ruce do lampy. Ta se sama zapne a po uplynutí nastavené doby časovače zase vypne.
Pokračujete s druhou vrstvou gelu? Pokaždé, když ruku vytáhnete a poté vložíte zpět do lampy, zapne se se stejným nastavením (tedy např. časovačem nastaveným na 60 sekund).
Nechcete řešit časovač? Není problém! Vložte ruku do lampy a lehkým tlakem stlačte dno lampy. Bude svítit, dokud si to budete sama přát. Super vymoženost! A aby toho nebylo málo – dno je magnetické, takže ho jako lusknutím prstu odpojíte a můžete si lampu pěkně vyčistit a nablýskat.

NEVÝHODY: Ke spuštění diod pomocí stlačení dna je zapotřebí opravdu minimum síly, většinou stačí ruku jen položit na dno. Pokud je ale někdo opravdu “muší váha”, mohl by být stálý tlak na dno být lehce únavný či dokonce nepříjemný. Proto je lepší si nastavit časovač případně trvalé svícení a spolehnout se na senzor. 🙂

lampatma2

5. Prostě taková, jakou váš salón potřebuje

Tady už nejsou výhody a nevýhody. Lampa je krásně lehounká, hezky se udržuje, bezkonkurenčně vytvrdí LED i UV materiály, hlásí, když je třeba ji nabít, odpovídá na váš pohyb, omlazuje ruce a můžete s ní pracovat klidně i uprostřed lesa.
A vůbec – všechny “nevýhody” jsem si musela spíš vymýšlet, jen aby ostatní lampy v porovnání s touto nevypadaly “nemotorně”. 🙂

Takže si to řekněme na rovinu. Chcete kvalitu, pohodlí, sílu, výdrž a malé červeně zářící “plus” navíc? Není lepší volba. Tato lampa je hvězdou tohoto roku a my jsme neskutečně rádi, že vám ji můžeme nabídnout. 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.