Pink Friday 2022: Finanční dar pro neziskovou organizaci Loono

Letos jsme již počtvrté uspořádali naši tradiční slevovou akci Pink Friday s charitativním přesahem, ve které jsme i díky vám mohli podpořit neziskovou organizaci Loono! A kolik se nám letos podařilo vybrat?

Náš tradiční Pink Friday probíhal od 5. do 12. června 2022, ve kterém jsme mohli, stejně jako loni, pomoci neziskové organizaci Loono, která se specializuje především na prevenci proti rakovině prsu. Pomáhá také vzdělávat širokou veřejnost v oblasti prevence onkologických i kardiovaskulárních onemocnění.

Akce probíhala dle stejných pravidel jako v předešlých ročnících. V rámci slevového týdne jste mohli nakoupit naše produkty na e-shopu i v kamenných prodejnách s 15% slevou. Z tržeb za toto období jsme pak odložili přesně 3 %, které jsme se rozhodli věnovat Loonu, které si v průběhu akce na našich kamenných prodejnách připravilo několik interaktivních poraden, jak na samovyšetření prsu. Dále na našem instagramu proběhl také livestream se zastupitelkou Loono na téma Ženské zdraví. 

loono_foto_1_

Předání šeku

Po skončení Pink Friday jsme se vydali do naší ostravské prodejny předat šek na 263 379 Kč zástupkyni nadace Loono Markéta Šobová, aby šek za celou nadaci převzala.

newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.