Pod lupou: Čisticí maska Dr. Kraut vyzkoušena za vás!

Taky závidíte modelkám jejich dokonalou pleť? Můžete ji mít taky! Stačí jen vybrat ty správné produkty a vaše pleť bude vyživená, hydratovaná a rozzářená. Společně si dáme tip na masku, která se pyšní nadupaným složením a skvělým účinkem. Co je zač? Dozvíte se v článku!

Dr. Kraut detoxikační pleťová maska s aktivním uhlím a čistým jílem

2_blogTak zní produkt, který s vámi dnes proberu od A po Z. Začneme jednotlivými složkami a jejich účinky, ve zkratce zmíním jak na aplikaci a vše zakončím  výsledky testování. Jak maska obstála? Brzy se dozvíte!

Převažující složkou je aktivní uhlí, díky kterému má maska nezvyklou černou barvu. Aktivní uhlí se vyrábí z kokosových ořechů, a je tedy šetrné k životnímu prostředí. V kosmetice slouží téměř jako magnet na veškeré nečistoty, odumřelé buňky, kožní maz, toxiny i nežádoucí pigmentové skvrny. 

Druhou významnou složkou je čistý jíl. V kosmetice má nepřeberné množství kladných, ale i záporných funkcí. Za jednoznačné plus se považuje jeho schopnost absorbovat přebytečnou vodu a olej. Je tedy vhodný pro mastnější typ pokožky. Dámy s opačným problémem by měly být s jílem obezřetné, aby svojí pokožce hydrataci zbytečně neubraly. Další z pozitiv je obsah minerálů a stopových prvků pro výživu pokožky, antibakteriální účinky a podpoření prokrvení pokožky.

Maska v sobě skrývá i mandlový a avokádový olej. Přírodní oleje lisované za studena jsou vhodné spíše pro sušší a citlivější typ pokožky, protože umí skvěle hydratovat. Obsahují vitamíny A a D, minerály draslík, hořčík, vápník a kyselinu linolovou pro ochranu a udržení pružnosti pokožky. Vaši pleť hravě omladí a navíc jsou antialergenní, tzn. nevyvolává alergické reakce
Doplňující složky jako extrakt ze slézu a šalvěje jsou rostlinného původu a mají zklidňující účinek, zejména u pokožky se sklonem k červenání.

Aplikace

Pro co nejlepší výsledek masku nanášejte na čistou suchou pleť. V momentě, kdy je maska na svém místě, ji můžete nechat působit bez povšimnutí 5-10 minut. Ovšem pokud vlastníte sonický kartáček na pleť, rozhodně se nebojte ho použít! Nakonec stačí obličej opláchnout teplou vodou a kochat se novým svěžím já.

Výsledky testování

109710658_sNa úvod musím zmínit nad očekávání příjemnou vůni navzdory přírodnímu nearomatickému složení. Maskagelovitější konzistenci a díky ní se na pleť dobře nanáší . Další plus je snadné odstranění teplou vodou. Nebylo třeba žádné bolestivé odlupování ani drhnutí obličeje, jako je tomu u mnohých jiných masek založených na aktivním uhlí.

Co se dá považovat za lehké zklamání, je působení aktivního uhlí. Na pohled vám póry neubydou. Zdali čistí spíše do hloubky anebo přitáhne nejdříve toxiny, které pochopitelně okem nevidíme, je otázka spíše hloubkové diagnostiky pleti.

Po uplynutí doby působení je pokožka perfektně hladká a projasněná. Kdo trpí na tmavé kruhy pod očima, bude opravdu potěšen! Viditelně totiž ustoupily. Samosebou i čistý jíl plní svoji funkci dobře a nadbytečný maz zmizel jako když prsty luskne.

Pokud máte potíže s mastící se unavenou pletí, určitě se nebojte po masce sáhnout. Rozhodně má co nabídnout a výsledek za to stojí :).

Svoje doporučení a zkušenosti můžete předat dál komentářem pod příspěvkem na FB. Příjemný podzim!

Zdroje:
bioneeds.cz
magazin.biooo.cz

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.