Podzimní návod: Nehty zasypané listím

Příjemné babí léto máme za sebou a teď nás čeká ten opravdový nefalšovaný podzim. Plno barevného listí, chladná mlhavá rána a spousta podzimních outfitů. A protože máte mě a já vím, co se nosí, rozhodně nebudete pozadu ani s podzimní manikúrou! Proto pozorně čtěte a připravte si nápady plné barev, jdeme na to!

Podzim 2019

S každým ročním obdobím přichází spousta nových módních trendů. A nebudeme si lhát, podzim je pro svět módy jako stvořený. V případě teplého babího léta sukně v kombinaci s příjemným rolákem jako když najdete. Pochmurná rána si žádají huňaté svetry, kabáty laděné do přírodních tónů, ale i odvázanější barevné koženkové bundy. Zkrátka a dobře je podzim módě takovým skvělým společníkem, mám pravdu? Barvy letošního podzimu se od těch typických přece jen lehce liší. Žhavý trend a jedničku celého roku 2019 si drží hořčicově žlutá, vedle nešlápnete ani s odstíny fialové, okrové a s bílou rozhodně nezůstanete bez povšimnutí!

Co na to svět manikúry?

V éře plné minimalismu rozhodně nesmíme opomenout elegantní a klidnou manikúru. Tu však dnes můžeme doplnit o tématickou maličkost. Barvy podzimu a k němu patřící utichající příroda se nám budou na nehtech krásně prolínat. Jak toho docílit vám ráda ukážu, tak pojďme na to.

Nehty zasypané listím

  1. Ze všeho nejdřív si nehty připravte jako před každou modeláží. Nehty upravte do požadovaného tvaru, odstraňte přebytečnou kůžičku, nehtové lůžko odmastěte a jdeme na věc.
  2. Pokud pracujete s gel laky nebo gely, naneste podkladovou vrstvu a dejte vytvrdit do lampy. Vytvrzujte po každé aplikaci nově nanesené vrstvy.
  3. Vyberte si oblíbenou přírodní barvu se kterou vytvoříte základní podklad.
  4. Poté přichází na řadu zdobicí štěteček a podzimní barvy pro tvoření ozdobných listů.
  5. Nejjednodušší způsob je vytvořit si linku, linii, třeba hnědou barvou symbolizující větev.
  6. Kolem linie jednoduše kreslete malé lístečky stromů různých druhů. Stačí jen širší čárky štětečkem nebo nedokonalá obrácená srdíčka :). 
  7. Listů a barev kombinujte kolik jen chcete. V poslední fázi vaše dílo zafixujte krycí vrstvou a užívejte podzimu naplno.

Pro lepší představu shlédněte ukázkové video! A kdo si netroufá ani na amatérské listy, může využít razítkovací metodu nebo podzimní podklad nehtu ozdobit zlatými třpytkami. Mrkněte do galerie a rozhodně nezůstanete bez nápadu.

Jak se vám podzimní trendy líbí nám dejte vědět do komentářů na našem FB profilu a budu se těšit zase u zimních novinek, mňau!

Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=fy4XUXgWrU4
instagram.com
pinterest.com
liketogirls.com
ostty.com
vk.com
stayglam.com
nenuno.co.uk
thecuddl.com
dailyfeedpins.com
styleateaze.com

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.