Silvestr je za dveřmi: Vyrazte na novoroční oslavu 3x jinak!

Novoroční oslavy se bez vás ani letos neobejdou, ať už se budete veselit na večírku v klubu, v horské chatě nebo u některého z přátel doma. Pokud už teď zoufale lomíte rukama a nevíte, co na sebe nebo jakou manikúru zvolit, čtěte dál!

Rad, jak se obléct na silvestrovskou párty, najdete všude plno, ale víceméně všichni tak nějak předpokládají, že večer strávíte v luxusním klubu a nabízí vám outfity, které si na sebe troufne vzít jen málokterá z vás. Co když tomu ale tak není a kromě této varianty zvažujete také večírek s přáteli v horské chatě nebo u někoho doma? Od toho jsem tu já, abych vám poradila, že není vždy nutné strávit silvestra v sexy upnutých šatech a na jehlách, abyste zazářily. Pojďme se společně podívat, co si vzít na sebe, jak se nalíčit a samozřejmě – jakou manikúru zvolit pro 3 varianty novoročního veselí!

Pohodový domácí večírek

Pozvali vás přátelé či známí k sobě domů? Skvělé! Párty doma má hned několik výhod – za konzumaci obvykle neutratíte tolik jako v klubu, vidíte se z větší části hlavně s těmi, které dobře znáte a hlavně – je tam teplo. 🙂 Můžete si tak na sebe dát v podstatě cokoliv, ale vyplatí se předem si zjistit, co za lidi tam bude a jestli se večer ponese třeba v nějakém konkrétním tématu. Pokud víte, že tam budou kamarádky, které si vždy dají záležet na tom, aby byly šik a měly na sobě něco pěkného, nenechte se zahanbit a vezměte si na sebe rovnou něco, co jste dostala pod stromeček – třeba novou halenku či šperk.

Ať už to tam bude s módou vyhrocené, nebo naopak, vsaďte určitě na pohodlí, ale tepláky nechte raději doma. 🙂 Místo toho sáhněte po triku se zajímavým potiskem, oblíbených džínách a jestli jste zimomřivá, zelenou mají i módní pulovry. Nebojte se ani výrazných doplňků jako jsou náramky, náušnice nebo i zajímavá pokrývka hlavy, kterou jakožto dáma ve společnosti na rozdíl od pánů nemusíte odkládat. 🙂

I když silvestr strávíte u někoho v obýváku, určitě si dejte záležet i s líčením, nicméně vždy berte v potaz celkový vzhled – čím méně šperků zvolíte, tím více si můžete dovolit líčidel a naopak. Vyzkoušejte třeba hravé třpytivé stíny nebo linky různých barev.
originalcute

Večírek bude dozajista provázet příjemná a přátelská nálada, do stejně rozverného stylu tak můžete směle ladit i svoji manikúru – zavzpomínejte společně s přáteli třeba na hraní tetrisu nebo si na nehtech vytvořte malý ohňostroj.

Tip: Že se neonky hodí jen na léto? Kdepak! Využijte jejich krásně svítivé barvy i v zimě, kdy zvláště v kombinaci s černou vytvoří efekt oblíbené silvestrovské pyrotechniky.

Silvestr na horách

Spousta z vás po svátcích vyráží také na dovolenou na horách, kde nezřídka kdy zůstává i do dalšího roku. Novoroční oslavy tak trávíte v horských chatách s partou přátel nebo s rodinou. Tmavá noční obloha posetá hvězdami a zasněžené štíty hor – co může být krásnější? 🙂 Pokud hodláte na horách oslavit i silvestra, ze všeho nejvíc se zaměřte na oblečení – i když jsou dnes chaty i hotely moderní a zateplené, určitě si s sebou přibalte spíše trendy svetr než šaty se špagetovými ramínky. No a jestli patříte mezi ty šťastlivce, které jejich rodiče či prarodiče každoročně obdarují ne trendy, ale doslova nemožným svetrem, vezměte si je na sebe a udělejte si přehlídku těchto šílených a jinak srandovních svetrů. Bude vám teplo a o zábavu budete mít postaráno. 🙂 Hodit se vám bude také šátek kolem krku, který vás ochrání před průvanem a zároveň hezky doladí zvolený outfit. Nebojte se také si trochu zablbnout a ozdobte se bláznivými brýlemi nebo jinými doplňky – však jednou v roce si můžete trochu toho nevkusu dovolit a co se stane na horách, zůstane na horách. 🙂

Je jasné, že zde si můžete dovolit nápadnější líčení – a klidně se do toho pusťte s kreativitou, zkuste si vtipně namalovat rty nebo použít netradiční barvy a třpytky. No a je jasné, že po pár chlebíčcích a zákuscích to sice nezůstane dokonalé, ale oslníte určitě!

db69e775e8218482b04667ccd1513e45_cute_christmas_outfits_christmas_clothes   maxresdefault_3_

A co na nehty? Na hory a lyžovačku je jistě moudré zvolit zejména krátkou délku, aby vám nehty nepřekážely při sportu. Co se týče zdobení, na hory jsou jako dělané „pletené nehty“ nebo manikúra se skandinávským vzorem. Pokud však máte svetrů a vzorů až dost, ale i tak byste rády něco pěkného a nenáročného, jděte do vloček nebo puntíků. 🙂 Nezapomeňte také na kvalitní závěrečný top coat, který vaši manikúru spolehlivě zapečetí ať už budete v mrazu nebo v teple.

Tip: Venku mrzne a v chatě je příjemně teplo? Překvapte ostatní tím, že vaše nehty budou mít jinou barvu na svahu a jinou ve vyhřáté hale – pomohou vám oblíbené termo gel laky nebo termo UV gely. Počkejte, jak budou všichni čučet! 🙂

V záři reflektorů

No a tahle část je věnována těm, které to letos hodlají rozjet na večírku v klubu – i tyto akce mají své kouzlo, zejména proto, že je to příležitost, kam si konečně vzít ty super šaty, které jste si koupila už v průběhu roku a zatím si je neměla kam obléci. 🙂 Letos a zejména v zimních měsících jsou absolutní špičkou šaty a doplňky v metalických barvách, proto bez ostychu sáhněte po lesklých šatech – ať už materiálem nebo doplňky jako jsou flitry a jiné ozdoby. V podniku by na vás mráz neměl dosáhnout, pro všechny případy si však obstarejte módní bolerko, které vám skvěle poslouží, když si budete chtít odskočit na chvíli na vzduch a nebude se vám chtít pro kabát do šatny.

Na líčení si dejte záležet, ale opět pamatujte, že méně je více. Ostatně, vizážistka radí: „Čím je žena starší, tím opatrněji by třpytky měla používat. Dejte přednost raději rozjasňujícím nebo perleťovým stínům. Pro dramatičtější vzhled použijte např. kouřový efekt anebo stříbrné či zlaté oční stíny, které rozzáří váš pohled.“
4138d3319f4012ea745108d45537f80977ae652d851ec42589220498ece736c2

Nehty také oblečte do slavnostnějšího hávu a dopřejte i jim metalické zdobení – ať už použijete lešticí pigmenty, kamínky nebo třpytky, budou vypadat luxusně.

Tip: Elegantní a atraktivní odstíny jako dělané pro večírky zajisté najdete v populární kolekci Night Beat.

Tak jak se vám líbila dnešní inspirace? Už víte, jak letošního silvestra oslavíte? Pochlubte se mi svými plány i nápady na manikúry do komentářů na Facebooku! Přeji příjemný a klidný zimní čas!

Zdroj: instagram, pinterest, etsy.com, polyvore

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.