Slunce, blesky a kov: 2. díl ohlédnutí za lešticími pigmenty je tu!

Prosím o potlesk, je tu totiž druhá část představení těch nejhezčích a nejžádanějších lešticích pigmentů, které můžete najít na našem e-shopu. Těšit se můžete na romantické pigmenty Sunset Effect, elektrizující Electric Effect a nesmí chybět „miláček davu“ podmanivý Chromatic Mirror. Který z nich si získá vaši přízeň? Hurá na článek!
V prvním díle Ohlédnutí za lešticími pigmenty jsme si řekly o půvabu pigmentů Aurora (ještě teď se nad nimi rozplývám), pokochaly jsme se parádním „holo“ efektem a zakončily to jemnou tečkou v podobě perel. A dnes vás nečeká o nic menší nadílka divokých barev i hypnotického lesku. Jdeme na věc!

Romantika při západu slunce

Začneme pěkně barevně. Pod packami si pohrávám s luxusní řadou pigmentů, která v sobě ukrývá malé tajemství. Jde o schopnost měnit odstíny v závislosti na dopadu světla. Přiznám se – pro pigmenty z řady Sunset Effect mám už dlouho slabost. Mají jednoduše tak podmanivé odstíny, že je těžké je nemilovat. Barvy pigmentů jsou inspirovány těmi nejsmyslnějšími tóny, kterými se zalije obloha, když zapadá slunce.


Podle barvy použitého podkladu (tak jako u většiny ostatních pigmentů, i tyto nejlépe fungují na tmavém) a úhlu dopadu světla získávají překrásné odstíny. Modrá se přelévá do fialové, oranžová do zlaté a rudé… Je to jednoduše nádhera. A na nehtech vypadají nepopsatelně. Abyste jejich kouzlo řádně docenily, musíte je vyzkoušet na vlastní kůži.

Efekt má blízko k takzvanému „chameleonu“. Balení je drobné, ale pigmentace tak silná, že stačí smítko, aby pokrylo celý nehet. Pokud si potrpíte na krásu a kvalitu – Sunset Effect je jasná volba.
sunset_k

Zasaženy bleskem

Od poklidného západu slunce se přesuneme k ohromující bouři. Pigment s příznačným pojmenováním Electric Effect na nehtech vytváří nezaměnitelný odlesk připomínající hýřící blesky.

Odlišuje se nejen vzhledem, ale také složením. Skládá se z drobných hrubších šupinek, a dokonce není nutné ho pouze zalešťovat. Pomocí aplikátoru jemně přitisknete lesklé plátečky na vybraná místa a přetřete topem. Výsledný efekt si vás získá. Právě tato možnost je mimo jiné to, co na něm uživatelky milují.

niebieskie_cieniowanieZrcadlo, zrcadlo, pověz, čí nehty jsou nejkrásnější?


Odpověď: „Není nehtů na zemi krásnějších než tvých.“ je přece jasná, vždyť máte na nehtech perfektní chromový efekt. ☺
Když na trh nehty „potažené kovem“ přišly, byl to neskutečný trhák.

Chromované nehty chtěla mít každá (i já, také proto jsem napsala článek „Pravda o chromových nehtech: Lze jich vůbec dosáhnout?“) a i když uběhl už nějaký čas, pořád jsou velmi oblíbené. Vždyť která z vás by nechtěla mít nehty na pohled tak odolné, že by s nimi mohla otevírat plechovky! Se strachem, že se nám nehty zlomí, bojuje každá, a i když samotný pigment nehty nezpevní, alespoň ten pocit díky kovovému vzhledu mít budete. ☺

p1020093_w640

Tip: Pokud toužíte po co nejčistším zrcadlovém efektu, vyzkoušejte pigment Prismatic Mirror. Na rozdíl od pigmentu Chromatic Mirror má přirozenější teplejší odstín a na nehtech vytvoří překrásné celistvé zrcadlo.

Barvy na scénu!

kol_1
Co dělat, když se vám zamlouvá lákavý chromový efekt, ale jste nenapravitelný barvoholik? Odpověď najdete v pigmentech NANI Chromatic, které nabízí nádherné barvy, luxusní zrcadlový lesk, a přesto neztrácí ani špetku z dojmu, že byste na rukou mohla mít roztavený nějaký drahý kov. Navíc zde najdete i odvážné barvy jako je modrá nebo zlatá, a to mi věřte, že pak vaši manikúru jen tak někdo nepřehlédne.

Možností jsou desítky, výběr je na vás!

A jsme u konce. Určitě vám doporučuji v klidu si projít celou kategorii lešticích pigmentů, a pokud máte chuť nějaký vyzkoušet, hlavně se toho nebojte. Aplikaci zvládnou začátečnice stejně jako pokročilé a je až k nevíře, kolik krásy zvládne troška zaleštěného prášku.

Dejte nám vědět, pokud jste už nějaký pigment ozkoušely, jak se vám s ním dařilo. Vaše komentáře ráda uvidím na našem Facebooku. Přeji příjemný výběr a bezproblémové zdobení!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.