Termo laky – jednoduché ombré bez námahy

Musím říct, že ačkoliv mi většinou žádná zajímavá novinka z oblasti laků na nehty neunikne, tak o termo laku jsem nedávno slyšela poprvé. Pro vás, kteří jste na tom podobně jako já, jsem připravila dnešní recenzi, kde vám představím dva odstíny laků přímo na svých nehtech a zároveň se vám pokusím shrnout i jejich vlastnosti.
Proč jsou to vlastně termo laky? A co mají společného s teplotou? Termo laky mají speciální vlastnost, která jim umožňuje reagovat na teplotu okolního prostředí změnou barvy, takže jeden lak máte vlastně rovnou ve dvou odstínech, které jsou na obrázku uvedeny hned při koupi výrobku – a to se vyplatí! 🙂
 

Termo laky jsem pro vás testovala zrovna v posledních dnech, kdy vládla ta strašná horka, a tak jsem zrovna jako chameleon nevypadala, ale zase když se jdete třeba do přírody koupat a nehty se vám zchladí, hned máte jinou manikúru :).

Ale teď už k samotným lakům – na našem e-shopu je nejdete ve spoustě odstínech. Na testeru jsem pro vás vyzkoušela většinu, ale pro sebe jsem si vybrala dva – v mé oblíbené modré barvě a pak dívčí růžovou.

TERMOLAKY
Čísla odstínů termolaků (zleva doprava):
1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 13, 17, 20, 31, 32, 34, 36 a 37

Na sobě jsem testovala jako první modrý lak. Laky se dobře aplikují na nehet, nestékají a velmi rychle schnou. Pro nejlepší efekt určitě doporučuji použít více vrstev, pak teprve změna barvy opravdu vynikne. Rozhodně se nebojte nehet ještě přetřít bezbarvým lakem, protože i tak bude lak měnit barvu. Stejně tak můžete nehet různě zdobit.

Já mám od přírody celkem pěkné nehty, proto je nezatěžuji gely a neprodlužuji, ale pokud si budete lak nanášet na umělé nehty, určitě počítejte s tím, že  vám termo lak vykouzlí krásný „ombré“ efekt. Tam, kde se bude nehet dotýkat ještě kůže, bude mít lak jinou barvu než na špičce. Samozřejmě tedy pokud míváte alespoň trochu teplé ruce :).

Takhle vypadá nakonec Termo lak Duo Colour v odstínu 31 na mých nehtech. Vlevo je fotka bez jakéhokoliv efektu během horkého dnu, kdy vidíte, že zatímco lahvička je namodralá, moje nehty září fialkově. Vpravo si ale můžete všimnout rozdílu v barvě, kdy malíček byl pod ledovou vodou a zmodral (díkybohu jenom teda nehet, ne celý :)).

IMG_20140613_154221 Termolak odstín 31 Naninails

 
A na následující fotce už je Termo lak Duo Colour v odstínu 36, teď už přímo ve srovnání. Malíček byl zase pod studenou vodou, prostředníček trpí horkem :).

Termo lak Duo Color 36 růžová

Když teď znovu vidím ty obrázky, vzpomněla jsem si ještě na další skvělou vlastnost, která mne na lacích příjemně překvapila – lak je po uschnutí krásně hladký jako zrcadlo a i když jsem předtím neměla nijak ošetřené a vyleštěné nehty, i tak mi udělal krásný lesklý povrch na všech nehtech. A to už ani nemluvím o tom obdivu okolí, které nechápalo, jak je možné, že mám modré špičky nehtů a zbytek je fialkový … 🙂

Zkusit to ale už můžete samy, protože laky jsou za velmi příjemnou cenu a rozhodně doporučuji vyzkoušet několik odstínů, ne jen jeden 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.