Svatební nail-art tipy nejen pro váš velký den!

Svatba je dnem, o kterém celé dětství a mládí sní většina žen. Spousta z nás už má odmalička vymyšlené, jaké bude mít ten den šaty, kde se svatba bude konat nebo v jakých barvách bude výzdoba v kostele … Ne vždycky sice naše plány vyjdou tak, jak jsme si to představovaly – třeba když je tchýně alergická na vámi milované levandule nebo z manželovi strany jsou všichni příšerní alergici a tak si budete muset nechat zajít chuť na romantickou svatbu na jarní louce při západu slunce.

.

Svatba je také  důležitým krokem v životě, kdy většinou vidíte spoustu příbuzných, kteří vás naposled potkali v okamžiku, kdy jste si léčily akné nebo trpěly dětskou obezitou, a tak je jasné, že většina z nás se bude chtít pořádně vytáhnout a dokázat, že akné a kila navíc jsou už dávno pryč a vy jste ženou, která opravdu stojí za to, aby si ji váš partner bral. A tak trávíme dny dietami, maskami, na kosmetice, ve fitku nebo u kadeřnice. A dělají to i ty slečny, které na kosmetiku a fintění většinu života moc nedbají – taky totiž chtějí vypadat jako princezny a mít nádhernou památku.

Ať už se ale na svatbu chystáte vy nebo vaše kamarádka, je to čas, kdy se většina z nás rozhodne i pro krásnou svatební manikúru, která podtrhne nejen krásu našich šatů, ale i tu naši vlastní. Proto jsem pro vás v posledních dnech připravila tipy na svatební nail-art, kde si opravdu vybere každá nastávající nevěsta.

Mimochodem, už máte svoji svatbu za sebou? A jakou manikúru jste zvolily? Jsem zvědavá dámy – nenechávejte svatební fotky ve skříni a pochlubte se třeba na našem FB a inspirujte ostatní!

Zdroj fotek: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.